Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yetiştirme yurtlarında doğum günü kutlaması sürüyor

Bu haberin fotoğrafı yok
Yetiştirme yurtlarında doğum günü kutlaması sürüyor

Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Yetiştirme Yurtlarında kalan ve Ocak-Nisan aylarında doğan 13 çocuğun doğum günü kutlaması bir termal otelde gerçekleşti

Geleneksel hale getirilen doğum günü kutlamasına, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu, Garnizon Komutanı Tugğeneral Veli Yıldırım’ın eşi Birnur Yıldırım, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın eşi Emine Çoban, Vali Yardımcısı Akgün Corav’ın eşi Melek Corav, İl Emniyet Müdürü İmail Türkmenli’nin eşi Aslı Türkmenli ile kentteki İş adamlarının eşleri katıldı.
İkbal Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Salim Pancar’ın eşi Figen Pancar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen kutlama programına Çocuk Evleri, Kız Yetiştirme Yurdu ve 0-6 Yaş Çocuk Yuvasında kalan Şubat ve Mayıs aylarında doğan çocukların yanı sıra yurtta kalan diğer çocuklar ile yurt sorumluları ve bakıcı anneleri de katıldı.
Çocuklar program süresince canlı müzik eşliğinde dans edip, gönüllerince eğlendiler. Programa katılan konuklar, yurt sorumluları ve bakıcı anneleri de çocukların neşe ve eğlencelerine alkışlarla eşlik ettiler.
Doğum günü kutlama programının tüm masrafları bir termal otel tarafından karşılanırken çocukların hediyeleri ise Afyonkarahisar’lı İşadamlarının eşleri tarafından alındı.
Doğum günü kutlamasında konuşan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu; “Sevgili çocuklarımızı ve bizleri otellerinde misafir eden Bayan Figen Pancar hanımefendiye ve Afyonkarahisar’ımızın değerli İşadamlarının saygıdeğer eşlerine katılımlarından ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Diliyorum ki çocuklarımız tüm yaşamları boyunca şimdi oldukları gibi neşeli ve mutlu olsunlar, doğum günü olan bütün yavrularımızın yeni yaşlarını kutluyorum ve hepsini gözlerinden öpüyorum” dedi.
Doğum günü pastasını çocuklarla birlikte kesen Bayan Esma Balkanlıoğlu, yeni yaşına giren tüm çocuklara kendi eliyle pasta yedirdi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti