Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yol Arkadaşım Projesi sona erdi

Okulun ortalama 90 öğretmeninin
Yol Arkadaşım Projesi sona erdi

Okulun ortalama 90 öğretmeninin öğrenci koçluğu eğitimi almasını amaçlayan Yol Arkadaşım isimli projesi eğitim Vizyon Kariyer Akademisi uzmanı Songül Emektar tarafından gerçekleştirildi. Eğitimin ilk gününde Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ziyarette bulunarak öğretmenlerle eğitim faaliyeti ve diğer konular hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet İvecen, “Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Eğitimde Kaliteyi Artırma Projesi (EKAP) yönergesinde öğrencilerin daha iyi tanınabilmesi amacıyla öğretmenler tarafından koçluk sistemiyle her türlü ihtiyaçlarının eğitim-öğretim durumlarının yerinde gözlemlenmesi ibaresi yer almaktadır. Bu ibare de öğretmenlerimizin Öğrenci Koçluğu Eğitimi alması ihtiyacını ortaya çıkarmıştır” dedi.
İvecen, “Yapılacak proje sayesinde il ve ilçe bazında, okulumuza bakış açısı olumlu yönde değişecektir. Öğrencilerin ve velilerin kurumumuza karşı olumlu tutum ve davranış sergilemelerine katkı sağlayacaktır. Sınıf rehber öğretmenlerimizin görev tanımları ve rolleri yeniden belirlenecek, alınan eğitimler sayesinde rehberlik faaliyetlerinin süreç içinde değerlendirilmesinin, takibinin yapılmasının ve anında dönütlerle öğrenciye/veliye/idareciye bildirilmesinin önemi daha da artacaktır. Rehberlik hizmetlerinin işlevselliğinin artırılması sağlanacaktır” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti