Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zabıta Bayram tedbirlerini aldı – Kocatepe Gazetesi

İzinlerin kaldırıldığı Afyonkarahisar Belediyesi
Zabıta Bayram tedbirlerini aldı

İzinlerin kaldırıldığı Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bayram boyunca 24 saat görev yapacak. Denetimlerini yoğunlaştıran Zabıta ekipleri, özellikle yiyecek ve içecek satan işyerleri üzerinde duruyor. Bu işyerlerine yapılan sıkı denetimler sonucu vatandaşlara bozuk ve miadı dolmuş gıda maddeleri satılmaması için yoğun çaba gösteriliyor. Denetimler kapsamında Ramazan Bayramı temel yiyecekleri olan tatlı, et ürünleri, süt ürünleri ile sebze ve meyvelerin sürekli etiket, gramaj kontrolleri yapılmaya devam edecek.
Öte yandan ilimiz coğrafi konumu bakımından Türkiye’nin merkezi çizgisinde tüm yolların kesiştiği yerde olması nedeni ile ana güzergahların temizliği, kaldırım işgalleri, yol güzergahındaki şekerciler, restaurantlar, dinlenme tesisleri, Gıda Maddeleri tüzüğü ve 4077 Sayılı Tüketiciyi Koruma hakkındaki Kanun kapsamında denetlenerek gerekli önlemler alınacak. Şehrden gelip geçenlerin ve halkın rahat huzurlu bir bayram geçirmeleri sağlanacak.
FIRINLAR BAYRAM BOYUNCA HİZMET VERECEK
Afyonkarahisar’ın uzak semtlerinde oturanların eş, dost ve akrabalarını kolaylıkla ziyaret etmelerini sağlamak amacıyla şehir içinde çalışan hatlardaki dolmuşlara yazılı talimat gönderilerek tam kapasite ile fazla nöbetçi araçla çalışmaları sağlanacak. Şehirlerarası Otogar’da sıkı önlemler alınarak yolcuların düzenli bir şekilde seyahat etmeleri sağlanacak. Vatandaşların ekmek ihtiyacını sağlamak için Ramazan Bayramı süresince ekmek fırınları ekmek çıkarmaya devam edecekler. Bu konularda vatandaşlar her türlü şikâyetlerini günün 24 saatinde Alo Zabıta 153 veya 0272 214 42 55’den Zabıta ekiplerine bildirebilecek.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti