Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Zafer Partisi Olarak Kapımız Burcu Köksal’a Sonuna Kadar Açıktır”

Zafer Partisi İl Başkanı Av. Ahmet Bilal Öztürk, Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliği doğrultusunda bir parti olarak duruşu ve düşüncesinden dolayı CHP Ayonkarahisar Belediye Başkan Adayı Milletvekili Av. Burcu Köksal’ı tebrik ettiğini belirtti. Öztürk, “Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ın dediği gibi kapımız Burcu Köksal’a sonuna kadar açıktır.” dedi.

Zafer Partisi İl Başkanı

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Ahmet Bilal Öztürk, partisinin kuruluş itibariyle Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliği doğrultusunda ilerlediğini dile getirdi.

Başkan Öztürk, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Atatürk çizgisinde olan kimse yanlız değildir. Duruşu ve düşüncesinden dolayı CHP Ayonkarahisar Belediye Başkan Adayı Milletvekili Av. Burcu Köksal’ı tebrik ederim. Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ın dediği gibi kapımız Burcu Köksal’a sonuna kadar açıktır. Afyonkarahisar’da terörle ilişkisi olan dernek, vakıf, parti gibi kuruluşlara karşı olan tavrımız nettir.  Bu düşünceyi savunurken eleştirilen herkesin yanındayız. Burcu Hanım yanlışı görüp de AKP Milletvekili ve adayları gibi Genel Başkanlarının talimatının dışına çıkmayan kişilerden olmadığını göstermiştir. Afyonkarahisar halkı da eminim ki bunu siyasi bir araç olarak kullanan muhalefet partilerinin hepsini terörle ilişkilendiren AKP’nin söylemlerine itibar etmeyeceğini anlamıştır.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti