Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ZEKA, 30 milyon liralık projeleri tanıttı

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz,
ZEKA, 30 milyon liralık projeleri tanıttı

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Zafer Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan ve Kalkınma Bakanlığınca onaylanan 2018 Yılı Proje Teklif Çağrıları olan Gelişen KOBİ Mali Destek Programı (GEKOP) ile Çevre ve Enerji Altyapı Mali Destek Programı tanıtım toplantısına katıldı.
Uşak Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Kütahya Valisi ve Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Nayir, Uşak Valisi Salim Demir, Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu üyeleri, Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerinden kamu, özel sektör ve STK’ların temsilcileri katıldı.
Toplantıda 2018 yılı için Özel sektöre yönelik ve kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlara yönelik hazırlanan iki ayrı proje kapsamında 30 Milyon TL bütçeli iki mali destek programı ilan edildi.
HAYIRLARA VESİLE OLSUN
Kütahya Valisi ve Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Nayir  konuşmasında; ulusal düzeyde tasarlanan kalkınma politikalarının yerelde daha etkin uygulanması için yerelin ihtiyaçları dikkate alınarak yerelden ulusala doğru hayati öneme haiz kalkınma politikaları geliştirildiğini ve Kalkınma Ajanslarının yerel planlama anlayışının önemli birer temsilcisi konumuna geldiğini kaydederek, “Programların Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerimiz için ortaya koyduğumuz bölgesel kalkınma hedeflerine ulaşması ve ülkemizin 2023 hedeflerine katkı sağlaması adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.
KOBİ’LER REKABETÇİ HÂLE GELECEK
Öte yandan Zafer Kalkınma Ajansı’nın 2017 yılı 11’inci Yönetim Kurulu toplantısı Kütahya Valisi ve Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Nayir’in başkanlığında Uşak’ta gerçekleştirildi.
Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Kütahya Valisi ve Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Nayir, Uşak Valisi Salim Demir, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve diğer yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Kütahya Valisi ve Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Nayir; “Bugün ilan edilen 2 yeni mali destek programının hayırlı sonuçlar getirmesini dilediğini ifade ederek, “Bu mali destekler ile hem kâr amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlarımızın altyapı projelerine hem de KOBİ’lerimizin daha rekabetçi konuma gelmeleri için hazırladıkları projelerine destek veriyoruz. Tüm paydaşlarımızı bu desteklerden yararlanmaları için projelerini Ajansımıza sunmaya davet ediyorum” dedi.  

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti