Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

35 Yıldır Aranan Seri Katil Televizyonda Canlı Yayına Katıldı!

35 yıldır aranan bir seri katilin TV programına katıldığı anlaşıldı. İşte Fransa’yı adeta karıştıran ve polise yönelik eleştirilere neden olan gelişmenin perde arkası.

35 yıldır aranan bir

Fransa’da son dönemin en ilginç polisiye gelişmelerinden biri yaşandı. 35 yıldır aranan François Verove’un televizyonda bir programa katıldığı anlaşıldı. Gündeme bomba gibi düşen gelişmenin aktörü Verove, 1980-1990 yılları arasında çok sayıda cinayetin yanı sıra birçok kadına tecavüz ettiği kesinleşmiş bir kaçak. 9 cinayet ve 30 taciz/tecavüz olmak üzere sayısız suçtan aranan isim, polis tarafından aranmaktaydı, ancak sürpriz bir yerde göründü. Seri katilin adeta herkesle dalga geçercesine France 2 kanalında yayınlanan yayınlanan Tout le monde veut prendre sa place (Herkes Yerini Almak İstiyor) isimli yarışma programına katıldığı netlik kazandı.

35 Yıldır Aranan Seri Katil Televizyonda Canlı Yayına Katıldı!

Elini Kolunu Sallayarak TV’ye Çıktı

 

Programın 2019 yılında yayınlandığı kaydedilirken o ismin aranan suçlu François Verove olduğu yeni anlaşıldı. Programda rahat tavırları ile dikkat çeken Verove, program sunucusu Nagui Fam’in sorularına da yanıt verdi. Kendisini sorumluluk sahibi bir polis olarak tanıtan seri katil, ‘Evet motosiklette ve at sırtında… Bois de Boulogne parkındaki insanları hava karardıktan sonra güvende tuttum’ ifadelerini kullandığı görüldü. Öte yandan Verove, bir dönem gerçekten de polisti, ancak ahlaksız ilişkiye girdiği gerekçesiyle işten atıldı.

 

Tv programına çıkıp kendisini anlatan seri katil, ardından da yürüyerek evine geri döndü. Bu şaşırtıcı gelişmenin ardından yakalandı mı soruları akla gelebilir. Ancak seri katil 2021 yılında intihar etmişti. Bunun nedeni ise o sene içerisinde dedektiflerin onlarca yıl sonra kendisine ait bir DNA bulmaları sonucu yakalanmak üzere olduğunu düşünmesiydi.

35 Yıldır Aranan Seri Katil Televizyonda Canlı Yayına Katıldı!

İntihar Notu Bıraktı

 

Bıraktığı intihar notunda suçlarını itiraf eden Verove, neden insanları öldürdüğü konusuna da “kendisini bir öfkenin büyük bir suçluya dönüştürdüğünü ve bu nedenle cinayetler işlediğini” belirterek açıklık getirdi. En son cinayetini işlediği tarihi de notunda ifade etmeyi ihmal etmedi, bu şaşırtıcı detayda cinayetlerini 1997 yılından sonra bitirdiğini, artık öldürme dürtüsünden kurtulduğunu son notunda yazdı.

 

En nihayetinde ise Fransa’da 9 kişinin ölümünden sorumlu tutulan kişi, TV’de yarışma programına çıkarak eşine pek rastlanmayacak bir tutum sergilemiş oldu. Kimse ondan şüphelenmezken ardından geçen 3 senenin sonunda tüm olay netleşti. Basında geniş yer bulan haber, Fransız polisine sert eleştirileri de beraberinde getirdi.

 

Fransızlar, polisin TV’ye çıkan bir suçluyu bile yakalayamadığını dile getiren sosyal medya paylaşımlarında bulunurken konu çeşitli gazetelerde de kendisine yer buldu.

 

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti