Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSİAD’ın Trend’i yıldızlar geçidi gibi

Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları

Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin yayın dünyasına kazandırdığı AFSİAD Trend’de Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, il protokolü ve değerli iş insanlarının görüşlerine yer verildi

 

Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin yayın organı AFSİAD Trend Dergisi, ilk sayısı ile okurlarının beğenisine sunuldu. Derginin ilk sayısında AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın’ın, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’in, İl Genel Meclisi Başkanı Av. Burhanettin Çoban’ın, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in ve Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in görüşlerine yer verildi.
BAKAN ELVAN’DA DEĞERLENDİRMEDE BULUNDU
AFSİAD Trend’in ilk sayısında Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ın da dergiye özel, geniş bir değerlendirmesi de okurlarla buluştu. Bakan Elvan, “Afyonkarahisar, içinde yer aldığı bölgede öncü olacak bir kapasiteye haizdir. Köklü gıda üretimi geleneği, termal turizmi gibi müstesna alternatif turizm kapasitesi, namı dünyaya yayılmış mermercilik ürünleriyle Afyonkarahisar, Türkiye’yi geleceğe taşıyacak ekonomik vizyonun timsalidir.” dedi.
HİSARCIKLIOĞLU’DA
AFSİAD TREND İÇİN YAZDI
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu da AFSİAD Trend’e özel kaleme aldığı yazıda çevre yönetimi ve dijital dönüşümün önemine dikkat çekti. Hisarcıklıoğlu, “Kovid sonrası toparlanma döneminin iki ana ekseninden biri yeşil mutabakat, diğeri ise dijital dönüşüm. Dijital dönüşümün önemli bir parçası da dijital ticaret. Malların sınırları aştığı bir dünyadan fabrikaların sınırları aştığı bir dünyaya geldik.” ifadelerini kullandı.
TÜRKİYE’NİN
TANINMIŞ İSİMLERİ AFSİD TREND
İÇİN YAZDI
AFSİAD Trend’de ayrıca TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, Sarar Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ece Sarar Özalp, TİM Sektörler Konseyi Maden Sektörü Başkanı Rüstem Çetinkaya, Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı ile Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve İş Bankası Eski Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince’nin dergi için yazdıkları yazılara yer verildi.
Dergide Afyonkarahisar’ın önde gelen iş insanlarının değerlendirmeleri de geniş bir şekilde yer aldı.
>> Burak AYDIN’ın Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti