Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon merkezde 3+1 daire icradan satılacak

Afyonkarahisar il merkezinde 3+1

Afyonkarahisar il merkezinde 3+1 daire icradan satılacak.

 

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan. gov. tr’de yer alan ilana göre; Afyonkarahisar il merkezinde, 800 ada, 934 parsel, Cumhuriyet Mahallesi,  11 Nolu Bağımsız Bölüm Afyonkarahisar il merkezi Marulcu Mahallesi’nde

(Cumhuriyet Mahallesi) 589,99 metrekare yüzölçümlü 800 ada, 934 parsel nolu Kargir Apartman ve arsası niteliğindeki taşınmazda inşa edilmiş binanın A kapısında 6. kat (11 ) bağımsız bölüm nolu12/340 arsa paylı meskende, Niyazi oğlu Muammer Ceylan tam hisse malikidir. Adres: Cumhuriyet Mahallesi İsmet İnönü Caddesi Turan Turunç Apartmanı A blok. Altıncı kat no 11’de ki taşınmazın imar durumu düzgün bir topoğrafik yapıdaki parsel üzerindedir. Betonarme karkas yapı sisteminde, asansörlü olarak bodrum, zemin ve üzerinde 6 katlı olarak inşa edilmiş Turan Turunç binasının 6. katındaki 11 nolu doğalgazlı meskenin yapı kullanma izin belgesine göre söz konusu 20 yıllık meskenin 116,00 metrekaredir. Dış giriş kapısı çelik kapıdır. Ana caddeye cepheli olan kısmında, oturma odası, salon ve mutfak mahalli, arka cephede duş mahalli bulunan ebeveyn yatak odası ile çocuk yatak odası, arada hol, banyo ve tuvalet mahallinden oluşuyor. 3+1 planlı meskenin salon ve odalarının zeminlerinin ahşap laminant parke kaplama olduğu, antre, hol, mutfak zeminleri seramik kaplamadır. Mutfakta mermerit tezgâh ile tezgâh alt ve üst dolaplarının mevcut olduğu, mutfak duvarlarının da fayans kaplı olduğu, ayrıca mutfak balkonu cam balkondur. Banyo ve tuvalet zeminleri seramik, duvarlarının duvar fayansıdır. Banyoda küvet, klozet ve lavabo vardır. Duvarlar alçı sıvalı boyalı, iç kapılar ahşap Amerikan panel kapı, pencereler pvc doğramadır. Elektrik ve suyu mevcut olan doğalgazlı meskende kiracı vardır. Meskenin bulunduğu taşınmaz, şehrin her semtine ulaşımı sağlayan güzergâh üzerindedir. Herhangi bir ulaşım ve alt yapı sorunu yoktur.

Her türlü belediye hizmetlerinden yararlanır konumda olduğu, Park Afyon AVM ve kapalı semt pazarının karşısındadır. Civarında yürüme mesafesinde eğitim kurumları, alışveriş yapılabilecek market ve dükkânlar olup Yeşilyol ve Anbaryolu Caddelerine çok yakın konumdadır. Taşınmazın ilk satışı Afyonkarahisar Adliyesi 1. katta ki Mezat Salonu’nda 26 Ekim 2021 tarihinde 11.20-11.25 saatleri arasında yapılacak. Satış olmazsa ikinci satış aynı yer ve saatte 22 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

 

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti