Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar Nereye Yakın

Afyonkarahisar ilinin yakınırda bulunan iller hangileri. Afyonkarahisar Nereye Yakın?

Afyonkarahisar ilinin yakınırda bulunan

Afyon nereye yakın

Afyonkarahisar ili İç Ege Bölgesinde karayolu, demiryolu ve hava yolu hatlarının kesişme noktasında yer alır. Türkiye’nin kuzeyini güneyine, doğusunu batıya bağlayan bir geçit noktadaki Afyonkarahisar şehirlerarası yolculuklarda mutlaka geçilmesi gereken mecburi güzergahlardan birisidir.

Afyon nereye yakın

Afyonkarahisar’ın en yakın komşu ili Kütahya’dır. Afyonkarahisar ile arasında 90 km mesafe bulunan Kütahya Afyon’un kuzeybatısında yer alır. Kütahya’nın hemen doğusundaki Eskişehir Afyonkarahisar’ın bir diğer komşusu ve mesafesi 120 km’dir. Afyonkarahisar’ın doğusunda bulunan Konya Afyonkarahisar’a 300 km mesafededir. Afyonkarahisar’a yakın şehirlerden Isparta ile arası 120 km, Afyonkarahisar’a yakın şehirlerden Uşak ile arası 110 kilometre, Afyonkarahisar’a yakın şehirlerden Denizli ile arası 240 kilometredir.

Afyon nereye yakın
Afyon nereye yakın

Afyonkarahisar komşu illerin yanı sıra Afyonkarahisar’a yakın şehirler olarak her biri 3’er saat mesafedeki Bursa, Ankara, İzmir ve Antalya’yı da sayabiliriz. Afyonkarahisar’a yakın şehirler Manisa, Bilecik,  de yer almaktadır.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti