Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Merkez İlçe’nin kongresi 5 Eylül’de yapılacak

AK Parti Afyonkarahisar Merkez

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, 5 Eylül tarihinde
Merkez İlçe Başkanlığının 7. olağan kongresinin yapılacağını açıkladı

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’ nın 5 Eylül Cumartesi günü saat 13.00’de başlayacak olan kongresi İstasyon Meydanından yer alan Vagon Kafe de gerçekleştirilecek.
“KONGREYE TAM KADRO HAZIRLIK”
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, kongrenin hayırlı olmasını diledi. AK Parti kongrelerinin şölen havasında, kardeşlik ortamında icra edildiğini belirten Karadeniz, “Kurulduğumuz günden bu yana, ortak akıl ve istişare odaklı gerçekleştirilen kongrelerimizin bir yenisini daha gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Merkez İlçe Başkanlığımızın kongresine Merkez İlçe teşkilatının tam kadro halinde hazırlanıyoruz.” dedi.
“HEDEF BAYRAĞI İLERİYE TAŞIMAK”
Ziya Coşkun Karadeniz, AK Parti kültürü ve geleneğinde kongrelerin bayram havasında bir yenilenme ve muhasebe vesilesi olduğunu kaydederek, “Kongreler delegeler ve katılımcılar ile yapılan çalışmaların değerlendirilmesine katkı sunmaktadır. AK Parti 19 yıldır görülmemiş hizmet ve yatırımları kazandırmış bu pastadan en büyük payı Afyonkarahisar almıştır. Bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonrada Afyonkarahisarımız, beldelerimiz ve köylerimiz için gereken her türlü çalışmayı hayata geçireceğiz. Teşkilat anlamında bayrağı bir ileri noktaya götürmenin gayretini tüm teşkilat mensuplarımızla göstererek, AK Parti bayrağının Afyonkarahisar’da daha güçlü bir şekilde dalgalanması için çalışacağız.” ifadelerine yer verdi.
“KONGRE 5 EYLÜL DE YAPILACAK”
AK Parti’nin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde nice destanları yazmaya devam edeceğini belirten Karadeniz şu ifadeleri kullandı: “Liderimizin yolunda, milletimiz için var gücümüzle, elimizden geleni değil, elimizden gelenin fazlasını yapmak suretiyle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimizi de 5 Eylül Cumartesi günü saat 13.00’de İstasyon Meydanındaki Vagon Kafe de gerçekleştireceğimiz buluşmamıza davet ediyorum.” >> Kocatepe Haber Merkezi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti