Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aydemir Akbaş Kaç Tane Filmi Var?

86 yaşındaki usta oyuncu Aydemir Akbaş kansere yakalanırken, hayranlarını da üzdü. Tedavisi devam eden Aydemir Akbaş’ın internet ortamında kaç tane filmde oynadığı araştırılıyor.

86 yaşındaki usta oyuncu

Yeşilçam’ın usta oyuncularından 86 yaşındaki Aydemir Akbaş geçtiğimiz haftalarda kanser olduğunu açıklamıştı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama sonrasında Aydemir Akbaş hayranlarını verdiği haberle üzdü. Aydemir Akbaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında; “Herkese merhaba. Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Sn. Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şuan Kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam… Sevenlerime, yakınlarıma selamlar sevgiler.” İfadelerini kullandı.

Aydemir Akbaş Kaç Tane Filmi Var?

AYDEMİR AKBAŞ’IN KAÇ TANE FİLMİ VAR?

Yeşilçam’ın efsane oyuncularından olan Aydemir Akbaş’ın kaç tane filmde oynadığı ise merak ediliyor. 25 Şubat 1936 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Aydemir Akbaş, 1964 yılında Atıf Yılmaz’ın yönettiği Keşanlı Ali Destanı ile sinemaya girdi. 33 filmin senaryosunu yazan Akbaş, 30’a yakın tiyatro oyununda da oynadı. Aydemir Akbaş’ın 106 sinema filmi ile 25 televizyon dizisinde oynadığı biliniyor.

Aydemir Akbaş Kaç Tane Filmi Var?

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti