Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Baro Halı Saha Turnuvası 28 Eylül’de başlayacak

Bu haberin fotoğrafı yok
Baro Halı Saha Turnuvası 28 Eylül'de başlayacak

Afyonkarahisar Barosu 5. Halı Saha Turnuvası’nı düzenlemeye hazırlanıyor. Turnuva, 28 Eylül 2013 tarihinde başlayacak

Afyonkarahisar Barosu 5. Halı Saha Turnuvası bu yıl biraz daha erkene alındı. Turnuva, 28 Eylül 2013 tarihinde başlayacak. Bu yılki 5’incisi olan Baro Halı Saha Turnuvası için başvuruların devam ettiği bildirildi. Afyonkarahisar Barosu, düzenlediği 5. Halı Saha Futbol Turnuvası ile avukat, adliye hâkim-savcı, adliye personeli ve kapalı-açık cezaevi personellerini bir araya getirecek. Afyonkarahisar Barosu tarafından Afyonkarahisar merkez ve ilçelerdeki avukat, adliye takımları için son başvuru tarihi 25 Eylül.
KURA ÇEKİMİ 25 EYLÜL’DE
Afyonkarahisar Barosu’nun düzenlediği Halı Saha Turnuvası’nın kura çekimlerinin de takımlar netleştikten hemen sonra yapılacağı kaydedildi. Konuyla ilgili Afyonkarahisar Barosu’ndan da şu açıklama yapıldı: “25 Eylül 2013 tarihinde kura çekimi yapılacak olan turnuvanın maçları 28-29 Eylül 2013 tarihinde başlayacaktır.”

Turnuva öncesi genel hükümler de açıklandı

Afyonkarahisar Barosu, yapılacak turnuva hakkında yazılı bir açıklama yayımladı. Açıklamada, turnuvanın detayları ve hükümleri de yer aldı. İşte o açıklama: “Afyonkarahisar Barosuna bağlı Avukatlar, Stajyer Avukatlar, Hakimler, Savcılar, Stajyer Hakimler ve Savcılar, Avukat Çalışanları, Adliye Çalışanları ve İnfaz Koruma Memurları arasındaki mesleki dayanışmanın arttırılması amacıyla 5. Halı Saha Futbol Turnuvası düzenlenecektir. Turnuvanın genel katılım ve uygulama kurallarını içerdiği gibi, uluslararası futbolun kurallarının yorumlanması ile maçlarda uygulanacak özel hükümleri de içeren turnuva yönetmeliği ayrıca duyurulacaktır. Turnuvaya katılacak her takım, takım ismi, oyuncu listesi ve temsilcisini bildirir bilgilerini 23.09.2013 Pazartesi günü mesai bitimi tarihine kadar Turnuva Komitesi’ne iletilmek üzere Afyonkarahisar Baro Kalemi’ne ulaştıracaktır. Süresinde gerekli belgeleri sunmayan takımlar turnuvaya alınmayacaktır. Takımların kadroları en fazla 12 kişiden oluşacaktır. Maçlar 7 oyuncu ile oynanacaktır. Turnuva boyunca diğer takımlardan veya dışarıdan oyuncu transferi yapılamayacaktır. Turnuva Komitesi’ne bildirilecek kadroda Afyonkarahisar Barosu’na mensup Avukatlar, Stajyer Avukatlar, Hakim ve Savcılar, Stajyer Hakim ve Stajyer Savcılar, Baro Personeli, Adliye Personeli Cezaevi Personeli en fazla 3 oyuncuyu geçmemek kaydıyla Avukat Katipleri yer alabilecektir. Turnuvaya katılacak tüm oyuncuların görevlerine ilişkin kimlik suretlerinin Turnuva Komitesin’e ibrazı zorunludur. Kimlik suretleri takım listeleriyle birlikte verilecektir. Turnuvaya katılan takımlar ve oyuncuları turnuva sürecindeki tüm eylem ve işlemlerinden şahsen sorumludurlar ve muhtemel maddi, manevi ve cismani zararlardan dolayı Afyonkarahisar Barosu’nun ve Turnuva Komitesinin hiçbir sorumluluğu bulunmamaktadır. Turnuva tarihi ve maçların oynanacağı sahalar Afyonkarahisar Barosu internet sitesinden yayınlanacaktır. Turnuva maçları grup, çeyrek final, yarı final ve final şeklinde gerçekleşecektir. Grup sayısı katılım durumuna göre Komite tarafından belirlenecektir. Grup maçları tek devre lig usulü oynanacaktır. Çeyrek final, yarı final ve final maçları tek maçlık eleminasyon şeklinde gerçekleşecektir. Maçlar, başlangıç tarihinden itibaren her hafta Cumartesi ve Pazar günleri oynanacak olup, turnuvanın ve turnuvaya katılan takımların tüm maçlarını, günlerini ve saatlerini gösteren fikstür katılacak takımların belirlenmesine müteakip ilan edilecektir. Tertip Heyeti, ilgili fikstüre göre kura çekimi yapacaktır ve tüm takımlar çekilen kura neticesinde belirlenen fikstüre uyacaklardır. Kura çekimine isteyen takım oyuncuları katılabilecektir. Turnuva Komitesi katılım şartları ve oyun kurallarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Şampiyonluk ve klasman maçlarına müteakip ödül töreni düzenlenecek ve dereceye giren takımlara kupalar ve ödüller Afyonkarahisar Baro Başkanlığınca verilecektir.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti