Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Buğa: Sözünü tutun, Afyon havaalanını sivil uçuşa açın

İYİ Parti Merkez İlçe

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Burhanettin Buğa, AK Parti Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven’in havaalanı ile ilgili
açıklamalarını sert bir dille eleştirdi.  Buğa, “Bana Afyon Havaalanı lazım. Afyon Havaalanını sivil uçuşa açın. Yani demem
o ki sözünüzü tutun Yurdunuseven” dedi

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Burhanettin Buğa, AK Parti Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven’in bir programda son seçimlerde askeri havalimanının sivil uçuşa açılmasına dair vaat vermedikleri yönündeki sözlerine dikkat çekti.
“AFYON HALKI SAF DEĞİL”
Merkez İlçe Başkanı Buğa açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “AK Parti Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven sözkonusu açıklamaları yetmezmiş gibi bu konuyla ilgili prosedürleri çözülemediğini bunun yerine 2 kişilik eğitim uçakları için bir pist yapmayı düşündüklerini de ekledi. 2019 yılında yapılan yerel seçimleri öncesi verilen Afyonkarahisar askeri havalimanının açılmasına dair verilen söz yok sayıldı. ‘Hala bazı prosedürleri aşamıyoruz.’ şeklinde AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseve’nin açıklamalar yapması Afyonkarahisar halkını çileden çıkarmaya devam etmektedir. Unutmayın Afyonkarahisar halkı saf değildir. Başının üstünde taşıdığı gibi günü gelince seçimlerde alaşağı etmesinide bilir sizi.”
“HANİ SÖZ ALMIŞTINIZ?”
Burhanettin Buğa, 2019 yerel seçimleri öncesi Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı seçimini kazanmak için bir sürü mesnetsiz vaat verildiğini iddia ederek, “Yerel seçimi kazanmak için verilen bir sürü mesnetsiz vaatten biri olan askeri havaalanının sivil uçuşa açılması için Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve üç kuvvet komutanının şehrimize gelip söz aldıklarını belirtmişlerdi. Bu vaatleri de yine fos çıktı.” dedi.
“MİLLETİN SAFSATALARA KARNI TOK”
Buğa açıklamasının devamında şunları kaydetti:
“Bravo çok rahat söyleyebiliyorsun, alkışlıyorum seni. Hadi bakalım inşallah, maşallah Yurdunuseven. Bize küçük uçakların inebileceği pistleri anlatma o ancak günü kurtarma taktiğidir. Bunları bu millete anlatamazsın, artık karnıda toktur bu milletin böyle safsatalara bunuda unutma. Ayrıca şunuda eklemek isterim. Kütahya Havaalanının kar ve zararını bana anlatıp konuyu değiştirme. Bana Afyon Havaalanı lazım. Afyon Havaalanıın sivil uçuşa aç. Yani demem o ki sözünüzü tutun Yurdunuseven.” >> Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti