Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’nin kavgalı kongresinde kazanan belli oldu

CHP’nin sansasyonel kongresinde ipi

CHP’nin sansasyonel kongresinde ipi Av. Büşra Dişçioğlu Çetinöz göğüsledi

CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı’nın olağan seçimli genel kurul toplantısına partinin Grup Başkan Vekili Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal ve Kastamonu CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin arasında delegelerinde katıldığı sansasyonel tartışma ile başlandı. Tansiyonun hiç düşmediği genel kurul toplantısı sonucu yapılan seçimde ipi Büşra Dişçioğlu Çetinöz ve ekibi göğüsledi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı genel kurul toplantısı başlamadan önce CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal ve Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin’in şiddetli tartışmasıyla başladı. Bir türlü düşmeyen tansiyon nedeniyle Afyonkarahisar polisi geniş güvenlik önlemleri aldı. Çevik kuvvet ekipleri toplantı salonunun dışında teyakkuz da bekledi.
Toplantı başlamadan salona gazeteci eşi ile birlikte giren CHP Grup Başkanvekili Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin’in telefonda kendisine ettiğini iddia ettiği hakaretleri toplantı salonunda delegelerin ve partililerin yanında da söylemesini istedi. Kimsenin kendisine “hırsız” diyemeyeceğini söyleyerek eşiyle birlikte Erbilgin’in üzerine yürüyen Köksal, sinir krizi geçirerek yere yığıldı. Köksal, toplantı salonunun yakınında bulunan bir hastaneye kaldırıldı.
Sansasyonel bir şekilde gidilen seçimin sonuncunda Av. Büşra Dişçioğlu Çetinöz 157 oy alırken, İş insanı Mehmet Dereağzı 96 oy, Mali Müşavir Bülent Güleniş ise 43 oy aldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti