Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çocuk Korusu beğeni topladı

Afyonkarahisar Belediyesi’nin 2019 yılından

Afyonkarahisar Belediyesi’nin 2019 yılından beri çalışmalarına devam eden Çocuk Korosu Barış Manço şarkıları özel konseri verdi

Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kültür Sanat Akademisi Çocuk Korosu’nun konseri beğeni topladı. Türk Sanat Müziği alanında kentte ilk defa kurulan Çocuk Korosu rahmetli Barış Manço ve TRT repertuvarında yer alan eserleri Afyonkarahisarlılar için seslendirdi.
Kürşat Bertuğ Arıcan Şefliğinde birbirinden değerli eserleri seslendiren 30’a yakın çocuk büyük beğeni topladı. Konserde çocukların zevkle seslendirdiği konukların da ilgiyle dinlediği eserler ses aralığı ve ritimsel özellikleri ön planda tutularak, çocuklar için özel hazırlanan repertuarlardan seçildi. Belediye Başkan Yardımıcısı Süleyman Karakuş, Yüntaş Genel Müdürü Arif Birsen, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar ve çok sayıda vatandaşın katıldığı konserde coşku dolu anlar yaşandı.
“ÇOCUKLAR PERFORMANSLARIYLA GÖZ DOLDURDULAR”
Konserin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, Koro Şefi Kürşat Bertuğ Arıcan ve çocukları tebrik etti. Afyonkarahisar’da ilk kez TSM alanında sahne alan çocukların performanslarıyla göz kamaştırdığını söyleyen Başkan Yardımcısı Karakuş, “Çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum. Harika bir performans sergilediler. Bizler Afyonkarahisar Belediyesi olarak Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek önderliğinde kültürün ve sanatın var olduğu her alanda varız. Bu kapsamda Ramazan ayında yapacağımız etkinliklerde çocuk koromuzda yer alacak. Gecemize renk katan başta çocuklarımız olmak üzere ailelerine ve Kültür Sanat Akademimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti