Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çöl, nikâh kıydı hemşehrilerini yalnız bırakmadı

Sandıklı Belediye Başkanı Dr.

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, hafta sonu gerçekleşen; düğün, nikâh, sünnet gibi organizasyonlarda vatandaşları yalnız bırakmadı. Çöl,  nikâh akitlerini bizzat yaptı.

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl; “Göreve başladığımız günden itibaren, sizlerle birlikte olmanın ve mutluluklarınıza ortak olmanın büyük bir onur ve mutluluk olduğunu belirtmek isterim.

9 yıldır hafta sonu nikâh, düğün, sünnet gibi organizasyonlara katılarak ilçe halkının en özel anlarına eşlik ettiğini belirten Çöl, şu ifadelere yer verdi: “İnsanlarımızın en özel anlarına şahitlik ederek nikâhlarını kıydım. Bu güzel anlarda onların mutluluğunu paylaşmak, sevinçlerine ortak olmak ve geleceğe umutla bakmalarına destek olmak, benim için bir ayrıcalıktır. İnsanlarımızı tanımak, birlikte güzel anılar biriktirmek ve en önemlisi de onlara hizmet etmek benim en temel görevlerimden biridir. Bu sebeple, toplumumuzun en önemli ve özel günlerinde yanınızda olmaktan mutluluk duyuyorum. İnsanlarımızın mutluluğunu paylaşmak, gülen yüzlerinizi görmek ve sizlerle birlikte olmanın heyecanını yaşamak beni motive ediyor. Bizleri bu özel günlerinize davet ettiğiniz için sizlere teşekkür etmek istiyorum. Sizlerin gönlünüzde yer etmek benim için büyük bir gurur kaynağıdır. Bu vesileyle birlikte daha güzel günler geçireceğimize olan inancımı yineliyor, sizlerle birlikte olmaktan dolayı mutluluk duyuyor, hepinize sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum.”

>> Hakan ARSEVEN’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti