Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Devletteki anlayış artık çok değişti”

Bu haberin fotoğrafı yok
"Devletteki anlayış artık çok değişti"

Devlet memurunun asli görevinin, vatandaşların işlerini kolaylaştırmak, olduğunu kaydeden İl Yazı İşleri Müdürü Mehmet Daşdemir, “Devletteki anlayış artık çok değişti. Bugün git, yarın gel düşüncesi vatandaşımızın kafasından siliniyor” dedi

İlçe Kaymakamlıkları Yazı İşleri Müdürleri, göreve yeni atanan Afyonkarahisar Valiliği İl Yazı İşleri Müdürü Mehmet Daşdemir’e ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.
Çobanlar İlçe Yazı İşleri Müdürü iken İçişleri Bakanlığınca ülke genelinde yapılan Görevde Yükselme Sınavında başarılı olarak, İl Yazı İşleri Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Daşdemir’e yapılan ziyarette İlçe Yazı İşleri Müdürleri adına konuşan Dazkırı İlçe Yazı İşleri Müdürü Gül Toker, tüm çalışma arkadaşları adına Daşdemir’e yeni görevinde başarılar diledi.
İl Yazı İşleri Müdürü Mehmet Daşdemir ise, yapılan ziyaret nedeniyle çok büyük onur ve mutluluk duyduğunu belirterek, İlçe Yazı İşleri Müdürleri ile birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir çalışma ortamı oluşturacaklarından emin olduğunu söyledi.
İlçe Yazı İşleri Müdürlerinin tümünün çalışkan, başarılı ve azimli kişilerden oluştuğunu söyleyen Daşdemir, mesai arkadaşlarına görevlerinde başarılar diledi.
Meslektaşlarına tavsiyelerde de bulunan İl Yazı İşleri Müdürü Mehmet Daşdemir, “Ziyaretiniz beni ziyadesiyle memnun etti. İnşallah en kısa sürede sizleri makamınızda ziyaret edeceğim. Uzun yıllardan bu yana tanıştığım mesai arkadaşlarımla bu konumda bir araya gelmekten mutlu ve onurluyum. Bizlerin, devlet memuru olarak asli görevimiz, vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştırmak, onlarla, kamu kurum ve kuruluşları arasında sağlam bir bağ kurup köprü olmaktır. Devletteki anlayış artık çok değişti. Bugün git, yarın gel düşüncesi vatandaşımızın kafasından siliniyor. Devlet kurumlarına gelen vatandaşlarımızı, bir anne, baba, kardeş gibi ağırlamalı ve karşılamalıyız. İşlerini ivedi biçimde çözmeliyiz. Diğer kurumlara da havale ediyorsak, mutlaka işin takipçisi olmalıyız. Ben, tüm arkadaşlarımın bu prensip çerçevesinde çalışıp kamu hizmeti vereceklerinden eminim. Her türlü sorun, talep ve önerilerinizi bekliyorum.” dedi.
Ziyaret sırasında, kamu yönetimindeki gelişmeler, mevzuat değişiklikleri ve yeni çıkan kanunlar hakkında bilgi alış verişinde de bulunuldu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti