Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Esra Erol’da akıllara durgunluk veren olay

Esra Erol’un programında bir çocuğu vahşice öldürdüğü ortaya çıkan kadın dadının aslında erkek olduğunun ortaya çıkması herkesi şok etti

Esra Erol'un programında bir

Televizyon ekranlarının çık izlenen programlarından Esra Erol’un programına çıkan bir kadın, eşinin kendisini dadı Meryem’le aldattığını iddia ederek Esra Erol’dan yardım istedi. ATV’deki yayına çıkan Dadı Meryem’in yıllar önce başka bir olaya daha karıştığı, o olayda bir çocuğu vahşice öldürdüğü ve hapis yattığı ortaya çıktı. Meryem hakkındaki bir başka bilgi ise duyanları şaşkına çevirdi.

ASLINDA ERKEKMİŞ
Yıllar önce henüz 16 yaşındayken 8 yaşındaki bir çocuğu öldürerek hapse giren Meryem’in cinayeti işlediğinde erkek olduğu, isminin de Serkan olduğu, hapisten çıktıktan sonra da cinsiyet değiştirerek ismini Meryem olarak değiştirdiği öğrenildi.

CANLI YAYINDA İŞLEDİĞİ CİNAYET ORTAYA ÇIKTI
Aldatma ve gönül ilişkileri ile ilgili olarak ATV’de canlı yayına çıkan Meryem’in 2011 yılında meydana gelen olayda 8 yaşındaki Hasret’i “Sana kedileri göstereceğim” diyerek tenha bir bölgeye götürdüğü ve kafasına taşla vurup, annesiyle diri diri gömdüğü belirlenmişti. Bu olayı kabul etmeyen eski ismi Serkan olan dadı Meryem “Bu olay yaşandığında ben 16 yaşındaydım. Adli Tıp Raporu’yla kanıtlandı. Olay tamamen kazayla gerçekleşti. Annem yapmadı” ifadelerini kullandı.

AKILLARA DURGUNLUK VEREN OLAYLAR DİZİSİ
Edirne’nin Havsa ilçesine bağlı Şerbettar köyünde 2011 yılında meydana gelen olayda 8 yaşındaki Hasret, okula gitmek için evinden çıkmış, ancak öğretmeni aileyi arayarak çocuğun okula gelmediğini bildirmişti. O yıllarda henüz 16 yaşında olan Serkan, önce Hasret’in kafasına taş atıp bayılmasına neden olmuş, sonra da evlerinin yanındaki metruk bir binada çukur kazıp küçük kızı gömmüştü. Serkan polis tarafından yakalanıp mahkemeye çıkarılmış ve cinayeti itiraf etmişti. Serkan’ın annesi Sebahat ise cinayeti ve suçlamaları reddetmişti.

2011 YILINDA NELER YAŞANMIŞTI

8 yaşındaki Hasret’in otopsi raporunda ise başına aldığı darbeyle değil, boğulma ile öldürüldüğü belirlendi. Serkan ve annesinin, Hasret’i diri diri gömdükleri tespit edildi. O dönemde talihsiz bir olay da Hasret’in cenazesi sırasında yaşandı. Cenaze namazını kıldıran İmam E.S., Hasret’in kefenli yüzünü açıp tabutun içindeyken fotoğrafını çekince tepkilerin odak noktası oldu.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti