Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Et üreticileri toplandı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Et üreticileri toplandı

Afyonkarahisar’da kesim yapan et üreticileri Afyonkarahisar Ticaret Borsası Toplantı Salonunda et fiyatlarındaki istikrarsızlıkları ve sorunları görüşmek üzere bir araya geldiler. İstanbul’dan bu toplantı için İlimize gelen Mustafa Mühsürler toplantıya başkanlık yaptı

Toplantıların verimli geçtiği tüm üyeler tarafından kabul gördü; bu nedenle her ayın ilk haftasına rastgelen Pazartesi günleri bu toplantıların mutad hale getirilmesine ve bu toplantılarda İlimiz bölgesi için kesim yapan ve besi besleyen üyelerin sorunlarının dinlenerek, çözüm yolların aranmasına karar verildi.
Toplantıya Tarım İl Müdürü Zekeriya Durmuş da iştirak etti. Toplantıda bulunan üyelerce üçüncü sınıf mezbahaların haksız rekabete yol açtığı ve bu mezbahalarda kesilen hayvanların et fiyatlarındaki istikrarsızlığı körüklediğini ve piyasa içerisinde haksız re-kabete sebep olduğu belirtilerek bu konuda kendisinden bilgi talep edildi. Üçüncü sınıf mezbahalardaki kayıt dışı kesimlerle mücadaleye devam edildiğini söyleyen; Tarım İl Müdürü Zekeriya Erdurmuş buna engel olmak için gerekirse üçüncü sınıf mezbahalardan il dışına çıkış izni verilmemesi konusunda Bakanlığa talep de bulunabileceklerini söyledi. Sektör temsilcilerinin her zaman yanlarında ve emirlerinde olduklarını belirterek, her türlü sorunlarının çözümünde aktif rol oynayacaklarını söyledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti