Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fuar Hastanesi Uzman Kadrosunu Genişletiyor

Afyonkarahisar Özel Fuar Hastanesi cerrahi branş kadrosuna estetik cerrahi alanında adından söz ettiren KBB Uzmanı Op. Dr. Alpay Duman’ı da kattı

Afyonkarahisar Özel Fuar Hastanesi

Özel Fuar Hastanesi’nin Kulak Burun Boğaz (KBB) Uzmanlarından Op. Dr. Alpay Duman,  Rinoplasti hakkında bilgiler verdi.

“RİNOPLASTİ ÇEŞİTLİ DURUMLARDA TERCİH EDİLİR”

Rinoplasti’nin kelime anlamıyla “burun şekillendirme” anlamına geldiğini ifade eden Dr. Duman, “Bu ameliyat, burunun hem estetik hem de fonksiyonel olarak düzeltilmesini amaçlar. Bu özel cerrahi müdahaleyi Özel Fuar Hastanesi’nde en modern tekniklerle gerçekleştiriyoruz. Rinoplasti, çeşitli durumlarda tercih edilir. Burun şeklinin kişinin yüz yapısına uyumsuz olduğu durumlarda, burun ucu ya da sırtındaki deformiteler, burun boyutundaki istenmeyen değişiklikler gibi estetik kaygılarda bir tercih nedenidir. Burun tıkanıklığı, solunum zorluğu, burun içi anatomik sorunlar gibi sağlık sorunlarında ve kazalar ya da diğer travmatik olaylar sonucu oluşan burun deformitelerinde rinoplasti uygulanır. Burunun doğuştan gelen yapısal problemlerinde de bu müdahale yapılır.” dedi.

“ESTETİK VE SAĞLIK HİZMETİ BİRARADA”

Op. Dr. Alpay Duman, sözlerini şöyle tamamladı:

“Hastalarımıza özel bir tedavi planı oluşturarak, estetik ve fonksiyonel beklentileri en iyi şekilde karşılamayı hedefliyoruz. Modern cerrahi teknikler ve hasta odaklı yaklaşımı ile rinoplasti ameliyatlarını güvenli ve etkili bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Şahsımın liderliğinde, hastalarımıza sağlıklı nefes almanın yanı sıra, estetik bir burunla güven dolu bir yaşam vaat ediyoruz. Estetik ve sağlık hizmetini birarada sunuyoruz. Unutulmamalı ki, burun sadece yüzün değil, sağlığınızın da bir parçasıdır.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti