Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Genel Başkanımızı Maneviyat Dolu Ortamda Ağırlayacağız”

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, 23 Mart Cumartesi günü partisinin Lideri Meral Akşener’in Afyonkarahisar’daki programı çerçevesinde halkla iftarda buluşturacaklarını açıkladı. Başkan Mısırlıoğlu, “Genel Başkanımızı halkımızla Ramazan ayında siyasi polemiklerden uzak, maneviyat dolu bir ortamda ağırlayacağız.” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, yaklaşan yerel seçimler öncesi birlik beraberlik mesajı vererek siyasi gündemi yorumladı.

“SAHADA SEÇMENDEN OLUMLU SİNYALLER ALIYORUZ”
31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimine birlik ve kardeşlik ruhuyla ilerlediklerini belirten Başkan Mısırlıoğlu, “Yerel seçimlere birlik ve kardeşlik ruhuyla ilerliyoruz. Bu minvalde seçmenlerimizle kucaklaşıyoruz. İYİ Parti olarak bizim hür ve bağımsız adaylarla seçimlere katılma kararı, özellikle milliyetçi ve muhafazakâr kesimden destek gördü. Partimize yapılan saldırıları milletimizin desteği ile bertaraf ettik. Bu durum bizler için büyük bir moral kaynağı oldu. Sahada seçim çalışmalarında görüyoruz ki İYİ Parti yerel seçimde iyi bir başarı elde edecek. Sahada seçmenden bunun sinyallerini alıyoruz. İYİ Parti gelecekte iktidarı belirleyici bir rol oynayacaktır. Bu vesile ile Ramazan ayının feyz ve bereketinin de milletimizin üzerine olmasını temenni ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

“İYİ PARTİ MİLLİYETÇİLİK KONUSUNDA CİDDİ VE SAMİMİDİR”
“AKP 22 yıllık iktidarı boyunca her seçim döneminde algı operasyonları ve kutuplaştırıcı söylemlerle siyaset yapmaktadır.” diyen Başkan Mısırlıoğlu, “İYİ Parti olarak milliyetçilik konusunda son derece ciddi ve samimiyiz. HDP ve PKK ile ilişkilendirilme iddiaları kesinlikle yalandır, iftiradır. Tüm vatandaşlarımız ve partiler birlik ve beraberlik içerisinde olması gerekmektedir. Malumdur bu konuda CHP’de bölücü söylemler nedeniyle eleştirilmektedir. İYİ Parti bağımsız bir şekilde seçimlere girecek, eski ittifak ortağı CHP bu dönemde bazı yanıltıcı argümanlar üretmektedir.” dedi.

“HİÇBİR TERÖR ÖRGÜTÜ VE UZANTISI AFYON’DA BARINAMAZ”
Afyonkarahisar halkının milliyetçi ve muhafazakâr bir yapıya sahip olduğunu belirten Başkan Mısırlıoğlu, şunları kaydetti: “Hiçbir terör örgüt ve siyasi uzantısı Afyonkarahisar’da barınamaz. Ayrıca, iktidar partisi ve adayları seçim gündemini yanıltıcı, LGBT meselesi gibi konulara çekmeye çalışmaktadır. Bu yaklaşım halkın gerçek gündeminden sapmasına neden olmaktadır. Yerel esnafımızın durumu ortadadır. Suriyeli göçmenlerin ildeki iş yerleri ve yerel esnaf üzerinde yarattığı baskı ayyuka çıkmıştır. Türk vatandaşlarına gösterilmeyen müsamaha göçmenlere gösterilmektedir. Bu durum haksız rekabete yol açarken yerel esnaf zarar görmektedir. Sayın Tarım ve Orman Bakanı yakın zamanda ilimize geldi. Sayın Bakan çiftçilerimizin ve tarım sektörünün yaşadığı sıkıntılara kulak vermelidir. Bu konuda hükümet politikaları yetersizdir. Milletin içinden kopmuş, halkın gerçek gündemini görememektedirler. İktidarın yönetim zafiyetini gözler önündedir, iktidar başarısızdır.”

“23 MART’TA GENEL BAŞKANIMIZ AFYON HALKIYLA BULUŞACAK”
23 Mart Cumartesi günü İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener’in Afyonkarahisar programı kapsamında halkla iftarda buluşacağını belirten Mısırlıoğlu, “Partimizin Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in 23 Mart Afyonkarahisar ziyareti öncesi hazırlıklara devam ediyoruz. Genel Başkanımızı halkımızla Ramazan ayında siyasi polemiklerden uzak, maneviyat dolu bir ortamda ağırlayacağız. Tüm halkımızı 23 Mart Cumartesi günü yapacağımız etkinliğe şimdiden davetediyor 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin tüm adaylar için hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti