Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gökçe Bahadır Burun Estetiği Oldu Mu?

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır özel hayatı ile magazin basınının gündeminde sıklıkla yer alıyor. Güzel oyuncunun hayatı çoğu kişi tarafından merakla takip ediliyor. Gökçe Bahadır Kimdir? Gökçe Bahadır burun estetiği oldu mu? Detayları Haberimizde…

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır

Eski ve yeni haliyle tüm hayranlarını şaşırtan ünlü oyuncu Gökçe Bahadır burun estetiği oldu mu?

 

GÖKÇE BAHADIR KİMDİR?

2003 yılında yayımlanan Hayat Bilgisi isimli dizide (Törpü) karakteri ile tanınan Gökçe Bahadır 1981 (42) yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Lise öğrenimini tamamlayan Bahadır, Akademi İstanbul’da radyo ve televizyonculuk alanında eğitimine devam etmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan Bahadır eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. İş hayatına FM’de radyo programı sunarak başlayan ünlü oyuncu Bahadır, çeşitli radyo kanallarında da çalışmıştır. Gökçe Bahadır ünlü oyuncu Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal ile 2011 yılında evlenmiştir. Gökçe Bahadır ve Ali Sunal çifti 2012 yılında boşanmıştır. Gökçe Bahadır 2022 yılında müzisyen Emir Ersoy ile evlenmiştir. Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır günümüzde yayımlanan Ömer dizisinde oyunculuk kariyerine başarılı bir şekilde devam etmektedir.

GÖKÇE BAHADIR BURUN ESTETİĞİ OLDU MU?

Ekranların sevilen isimleri arasında yer alan ünlü oyuncu Gökçe Bahadır’ın eski halini görenler resmen oyuncuyu tanıyamadı. Yıllar içerisinde fiziksel olarak oldukça değişen Bahadır’ın birçok hayranı estetik yaptırdığı iddialarında bulundu. Bahadır eski hali ve estetik konusunda bir açıklama yapmamıştır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti