Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hayırseverlerden eğitime destek

Yusuf Özer Mesleki ve

Yusuf Özer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gıda Teknolojileri Bölümü öğrencileri için
hayırseverlerin katkılarıyla oluşturulan “Atölye ve Laboratuvar” açılışı törenle yapıldı

 

Yusuf Özer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gıda Teknolojileri Bölümü Atölye ve Laboratuvar açılışı yapıldı. Açılış programına; İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Çınar, Şube Müdürleri, hayırseverler, idareciler ve öğretmenler katıldı.
Gıda Teknolojileri Bölümü Atölye ve Laboratuvarı okulun çok amaçlı salonunun 300 metrekarelik bir bölümünde hizmet verecek. Gıda Teknolojileri Bölümü öğrencilerinin kullanımı için 3 atölye, laboratuvar, 2 tane 24 kişilik derslik ve 1 tane laboratuvar malzemeleri için depo oluşturuldu. Bu alanlar tamamen hayırsever katkılarıyla yapıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın açılışta yaptığı konuşmada hayırseverler; İsmail Çobanoğlu, Mine Yıldırım, Mustafa Özer, Hüseyin Karadirek, Okan Karayel, Nadir Yavuz, Fam-mer Mermer, Şahin Kardeş Mermer, Neslihan Göç, Tekelioğlu Moulding, Üç Yıldız Toprak Sanayi, Boran Toprak Sanayi, Özak Tuğla, Uysal Tuğla, Özçağ Tuğla, İpek 2 Tuğla, Batı Tuğla, Balcı Tuğla, Ünal Tuğla, Has Avcı Toprak Sanayi, Marshall Boya fabrikasına katkıları nedeniyle teşekkür etti. Program hayırseverlere katkıları nedeniyle plaket verilmesi ile tamamlandı. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti