Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hayvan Pazarı durgun – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Hayvan Pazarı durgun

Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık hayvan almak isteyenlerle hayvanlarını satmak isteyenleri buluşturan Çayırbağ Hayvan Pazarı’nda hafta sonu durgunluk yaşandı

Bu sene Çayırbağ’da kurulan kurbanlık hayvan pazarı, müşterileri de satıcıları da memnun etmedi. Satışlarının geçen yıla göre hayli düştüğünü, müşterilerin hayvan fiyatlarının inmesini beklediğini belirten hayvan sahipleri, “Neredeyse bedavaya hayvan versek yine beğenmeyecekler” dediler. Fiyatların çok yüksek olmadığını, kendilerinin bir hayvanı yetiştirebilmek için aylarca çaba sarf ettiklerini kaydeden hayvan sahipleri, “Geçen yıl, neredeyse elimizde hayvan kalmamıştı. Bu yıl siftah yapınca şükrediyoruz” diye konuştular.
Müşteriler, fiyattan şikayetçi
Müşteriler ise fiyattan şikayetçi. Küçük bir keçinin bile 500 liradan satıldığını kaydeden müşteriler, “Geçen sene 6-7 kişi 400 lira verip bir büyükbaş hayvanı satın alabiliyordu. Bu sene yine 6-7 kişi büyükbaş hayvana ortak olmaya kalkışsa kişi başı 600 lira düşüyor” dediler. Fiyatlar nedeniyle sadece soruşturma yaptıklarını, Arefe Günü fiyatların düşeceğini umduklarını söyleyen müşteriler, satın almaya güçleri yetmediği için pazarlık da yapmadıklarını vurguladılar.
Çaresizlikten poz verdiler
Çayırbağ Hayvan Pazarı’nda sabahtan akşama kadar mesai yapıp hayvanlarına alıcı bulamayan satıcılardan kimi eşeğe ters binip poz verdi, kimisi de çaresizlikten duvar kenarında çömelip bekledi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti