Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Malatya’nın En Zengini Kimdir?

Başta Malatya halkı olmak ve bölgede ki çok sayıdı kişi Malatya’nın en zenginin kim ya da kimler olduğunu araştırıyor. Peki, Malatya’nın en zengini kimdir?

Başta Malatya halkı olmak

Ünlü ekonomi dergisi Ekonomist tarafından Borsa İstanbul, varlık satışları ve satın almalar, halka açık şirketler ve gayrimenkul değerlendirmeleri gibi parametrelere bakılarak en zengin iş insanları ve şirketler belirlendi.

MALATYA’DAN 4 AİLE LİSTEYE GİRDİ

Türkiye’nin en zengin aileleri listesinde Malatyalı 4 aile girdi. Listenin 19’ncu sırasında 2-2,5 milyar dolar mal varlığı ile Erman Ilıcak’a ait Rönesans Holding var. Listenin 31’nci sırasında 1-1,5 milyar dolar mal varlığı ile Ahmet Çalık’a ait – Çalık Grubu bulunurken, listenin 33’ncü sırasında 1-1,5 milyar dolar mal varlığı ile Vahap Küçük’e ait – Taha Holding yer alıyor. Listenin 44’ncü sırasında 750 milyon-1 milyar dolar mal varlığı ile Mehmet Ali Aydınlar’a ait – Acıbadem Sağlık Grubu bulunuyor.

MALATYA’NIN EN ZENGİN İŞ ADAMI KİMDİR?

Forbes’in açıkladığı ‘En zengin 100 Türk’ listesinde Malatyalı iş insanı da yer aldı. Amerikan iş dünyası dergisi Forbes, bu yılın en zengin 100 Türk’ünü açıkladı. 5.2 milyar dolarlık servetiyle Murat Ülker birinci sırada alırken; Malatyalı iş insanı Erman Ilıcak ilk 10 içerisinde bulunuyor. Amerikan iş dünyası dergisi Forbes, bu yılın en zengin 100 Türk’ünü açıkladı. 5.2 milyar dolarlık servetiyle Murat Ülker birinci sırada alırken;  Malatyalı iş insanı Erman Ilıcak ilk 10 içerisinde bulunuyor. Murat Ülker’i, 3,2 milyar dolar servetiyle Semahat Sevim Arsel takip ederken, İpek Kıraç 4’üncü sırada yer aldı. Malatyalı Erman Ilıcak’ın 2,4 milyar dolarlık serveti ile sekizinci sırada yer alıyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti