Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Partisinden Elibol’a tam destek – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Partisinden Elibol'a tam destek

MHP’nin tüm il ve ilçe teşkilatları, Milletvekili Kemalettin Yılmaz son dönemde “karalama kampanyası” başlatıldığını vurguladıkları Sandıklı’nın MHP’li Belediye Başkanı İsmail Elibol ve ekibine tam destek verdiler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Sandıklı İlçe Başkanı Halil Özdemir ve Belediye Başkanı İsmail Elibol’un imzasını taşıyan ortak açıklamayı Sandıklı Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler biriminden Fahri Güldalı okudu. Güldalı, ilçe ile ilgili olarak son günlerde kuru ve inatçı siyasete dayanan asılsız iddialarla kamuoyunun kafasını karıştıracak gündemlerden dolayı MHP il teşkilatı, milletvekili, ilçe teşkilatları, Belediye Başkanları ve İGM üyelerinin katıldığı bir basın toplantısı düzenlenmesi ihtiyacının ortaya çıktığını kaydetti. Açıklamada; Kendi menfaatlerine Sandıklı Belediyesi’ni alet etmeye çalışanların avuçlarını yalayacakları, ilkelerinden, dürüstlükten ve ideallerden vazgeçmeyeceklerinin bilinip Sandıklı halkının kendilerine güvenmeleri istendi.
TÜM BUNLAR TESADÜF MÜ?
Dört imzalı açıklamayı okuyan Güldalı; “Sandıklı Belediye Meclisi’nin ilk toplantısında kaplıca için oybirliğiyle özelleştirme kararı alındı. Son günlerde AKP’li Belediye meclis üyeleri, Kaplıca’nın kiraya verilmesine yönelik işlem için İdare Mahkemesi’ne iptal davası açıyorlar, bu tesadüf mü? Belediyemizin yıllar önce belirlenliş olan mücavir alanlarına Reşadiye köyü muhtarı geçtiğimiz aylarda itiraz ediyor. Bu mücavir alan içerisinde Timurlenk Tepe de var ve buraya devremülk yapılması düşünülüyor. Bu tesadüf mü? Sıcak sularla ilgili tüm yetki MTA ve Belediyemizde iken, yasal süre dolar dolmaz İl Özel İdaresi Sandıklı’da bulunan tüm sıcak su sahalarına kendi adına ruhsat düzenliyor. Bu tesadüf mü? Sandıklı ve Afyon’dan bazı birileri, medya kuruluşları ve bazı internet sitelerinde Belediye ve Meclis üyelerimiz aleyhinde karalama kampanyası başlakıyorlar. Bu tesadüf mü?” Tüm bunlar tesadüf mü?” dedi.
EKSİ 30’DA ELEKTRİKLER KESİLDİ
Son aylarda kimliği belirsiz kişi veya kişilerce Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, İçişleri Bakanlığı, Valilik makamlarına asılsız birçok şikayet ve ihbar dilekçesi verildiğini belirten Fahri Güldalı; “Bu tesadüf mü? Sandıklı’da yatırım yapmak için yaklaşık 18 firmanın müracaatı olmasına rağmen, bazı kesimler tarafından sadece bir firmaya ruhsat verilmek istenmesi bir tesadüf mü? Geçmiş dönemlerde Kaplıca Bölgesi Turizm Alanı’na alınarak Kaplıca’nın 3 köy ötesinde bir arazininde turizm alanına alınması bir tesadüf mü? Yaklaşık 60 bin metrekare Kaplıca Hazine Arazisi’ni Belediyemiz talep etmişken, özel sektörden birilerinin bu araziyi almaya çalışmaları bir tesadüf mü? Turizm alanı ve diğer çalışmalarla imar yetkilerinin ve sıcak su ruhsat işlemlerinin Sandıklı Belediyesi ve Sanjet şirketinden alınması da bir tesadüf mü? 2004 öncesi TEDAŞ borçlarının bile yapılandırılıp dönemimizde ödendiği halde -30 derece soğukta elektriklerin kesilmesi tesadüf mü? Maliye borçlarının 3 trilyonluk kısmı sildirilip kalan borç yapılandırıldığı halde 1 metrekare yol fazlası bile Belediye alanına dahi haciz konulması bir tesadüf mü? Belediye Başkanı ve çalışanlarının şahsi şirketleri ve özel hayatlarına kadar sürekli incelenmesi bir tesadüf mü?” diye sordu.
“HALKIMIZ BİZE GÜVENSİN”
Belediye meclis üyesi olan ve aynı zamanda sivil toplum kuruluşu yöneticisi olan üyelerin başında bulundukları kuruluşların düzenli şikayet ve soruşturulmaya maruz kaldıklarını da belirten Güldalı; “İsimleri yolsuzlukla anılan kişilerin bir partinin yönetimine gelmeleri tesadüf mü? Ankara’nın Sandıklı’dan termal turizmi ve sıcak su rezervleriyle ilgili toplantıya Sandıklı’dan hiçbir yetkilinin çağrılmaması bir tesadüf mü? MTA tarafından Sandıklı’daki sıcak su alanlarının ihaleye çıkarılması bir tesadüf mü? Belediye gelirlerinin resmi daireler tarafından bir anda kesilmesi, borçların tamamının bir anda istenmesi tesadüf mü? Yukarıda sayılan benzeri birçok gerekçe ile Beledilemizin zor duruma düşürülmeye çalışıldığını hepimiz biliyoruz. Haklı mücadelemizden taviz vermeyeceğiz. Kendi menfaatlerine Sandıklı Belediyesi’ni alet etmeye çalışanlar avuçlarını yalarlar. İlkemizden, dürüstlüğümüzden ve ideallerimizden vazgeçmeyeceğimizin bilinmesini ve değerli Sandıklı halkının bize güvenmelerini saygıyla arz ederiz.

Yılmaz: Başkanlarımız yalnız değil

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol’a destek verdi. Elibol’un kendisine oy veren vermeyen herkesin Belediye Başkanı olmaya gayret ettiğini, seçildiği günden itibaren parti rozetini çıkardığını aktaran Yılmaz şöyle konuştu: “Tüm MHP’li Belediye Başkanlarımız bu düstur üzerine hareket etmektedirler. Bütün Belediye Başkanlarımızı ve üyelerini bu nedenle tebrik ediyorum. Helali, haramı ve kendilerine tevdi edilen emanetin önemini bilerek hizmet etmenin bir bedeli var. Birilerinin ayağına basarsanız bir yerlerden bir ses gelecektir. Tüm Belediye Başkanlarımıza söylüyorumki; inanın yalnız değilsiniz. Teşkilatlar sonuna kadar yanınızda, bizler parlamenterler olarak sonuna kadar yanınızdayız. Sizin soluğunuz ve nefesiniz, çığlığınız olmaya hazırız.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti