Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pelin Öztekin Hangi Takımı Tutuyor?

İnternette en çok araştırılanlar arasında yer alan Pelin Öztekin Kimdir? Sorusundan sonra Pelin Öztekin hangi takımı tutuyor?  Sorusu yer aldı. Peki, Pelin Öztekin hangi takımı tutuyor?

İnternette en çok araştırılanlar

Ünlü tiyatro oyuncusu ve koyu Galatasaray taraftarı Rasim Öztekin’in kızı Pelin Öztekin’in paylaşımlarına binlerce beğeni yağdı. Peki, Pelin Öztekin hangi takımı tutuyor?

PELİN ÖZTEKİN KİMDİR?

1987 yılında İzmit’te doğan ünlü oyucu Pelin Öztekin, Tiyatro oyuncusu olan Rasim Öztekin’in kızıdır. Eğitiminde ilk ve ortaokul olmak üzere İstanbul’da Nurettin Teksan okulunda tamamlayarak daha sonra lise eğitimine Fenerbahçe lisesinde davam etmiştir. Ünlü oyuncu Öztekin ortaokul eğitimini tamamladıktan sonra Pera Güzel Sanatlar Lisesinde tiyatro eğitimi dersleri alırken aynı zamanda da Fransa da Ecole des Roches dil dersleri almıştır. Fenerbahçe Lisesi’nde eğitimini tamamlayan Öztekin, 2005 yılında ilk oyunculuk deneyimini ” Hayat Bilgisi” adlı dizide rol alarak adım atmıştır. 2006 yılında ise BKM Mutfak Atölye oyuncularına katılmış ve eğitimine devam etmiştir.

PELİN ÖZTEKİN HANGİ TAKIMI TUTUYOR?

UEFA Avrupa Ligi’ndeki Galatasaray takımının Barcelona’ya konuk olduğu maçta birçok ünlü taraftar yer aldı. Ünlü tiyatrocu olan Rasim Öztekin’in kızı, Pelin Öztekin’de Barcelona’ya konuk olan taraftarlar arasındaydı. Ünlü oyuncu Pelin Öztekin yaptığı bir açıklamada; ‘’İyi ki Galatasaraylıyım’’ ifadelerini kullanmıştır. Sosyal medya hesabı üzerinden Barcelona sokaklarındaki paylaşımları binlerce sayıda beğenilmiş ve paylaşımının altına “Sonsuz Aşk” ile ‘’İyi ki Galatasaraylıyım’’ ifadelerini yazmıştır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti