Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sağlıkçılara diksiyon eğitimi düzenlendi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Sağlıkçılara diksiyon eğitimi düzenlendi

Afyonkarahisar Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’nin önderliğinde verilen ‘Diksiyon ve İletişim Temel Eğitimi’ tamamlandı. Toplam 3 hafta süren eğitim sonrasında Hemşireler, Hasta Karşılama Personelleri, Güvenlik Görevlileri, Hasta Bakım Personelleri, Bilgi İşlem Personelleri ve Temizlik Personelleri olmak üzere toplam 180 sağlık çalışanı katılım belgesi almaya hak kazandı. Afyonkarahisar Devlet Hastanesi konferans salonunda düzenlenen tören ile katılımcılara belgeleri verildi. Törene Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Musa Uslan, Afyonkarahisar Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Fikret Başkan, Afyonkarahisar Kamu Hastaneler Birliği Hizmet Başkanları, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi İdarecileri, Diksiyon ve İletişim Eğitmeni Aydemir Kurt ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.
Törende konuşan Afyonkarahisar Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Fikret Başkan içinde bulunulan iletişim çağında, sosyal varlıklar olarak “ne” söylediğimiz kadar, neyi “nasıl” söylediğimizin de öneminin büyük olduğunu kaydetti.
Başkan, bu doğrultuda Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği olarak sağlık çalışanlarının hastalarla ve yakınlarıyla daha iyi ve doğru iletişim kurmalarını sağlamak için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ve Afyonkarahisar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görevli sağlık çalışanlarına yönelik eğitim programı düzenlendiğini ifade etti.
Genel Sekreter Op. Dr. Fikret Başkan sağlığın iletişimin en iyi şekilde kullanılması gereken mesleklerin başında geldiğini, sağlık çalışanlarının çalışma koşullarından ve işin de zorluğundan dolayı bazen iletişim kazalarıyla karşılaşabileceğini dile getirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti