Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tekvandonun Yıldızları Madalya İçin Yarıştı

Okul Sporları faaliyet programı kapsamında düzenlenen Tekvando Yıldız Erkek ve Yıldız Kızlar müsabakaları ödül töreni ile tamamlandı

Okul Sporları faaliyet programı

Spor şehri Afyonkarahisar, Okul Sporları kapsamında Tekvando Yıldız kategorisinde de mücadelelere sahne oldu. Yıldız Erkek ve Yıldız Kızlar kategorilerinde kıyasıya geçen karşılaşmalar tamamlandı ve madalyalar sahiplerini buldu.

Genç sporcuların büyük bir mücadele sergilediği turnuvada dereceye giren sporculara ödülleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından verildi.

Ödül töreninin ardından konuşma yapan Kasapoğlu, “Spor şehri Afyonkarahisar’da Okul Sporları kapsamında Taekwondo yıldız kategorisinde de heyecan dolu bir turnuvayı geride bıraktık. Genç sporcularımızın büyük bir mücadele sergilediği bu turnuvada dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Bu başarının arkasında emeği geçen antrenörlerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi de kutluyorum.” dedi.

Kasapoğlu, Afyonkarahisar’ın spor alanında en iyisi olmak için çalışmalarını sürdürdüğünü ve genç sporculara her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

Tekvandonun Yıldızları Madalya İçin Yarıştı

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti