Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ümit Sayın Kimdir Ve Kaç Yaşında

Ümit Sayın kimdir, kaç yaşında, nereli? Ümit Sayın hayat hikayesi, şarkıları, eserleri

Ümit Sayın kimdir, kaç

ümit sayın kimdir ve kaç yaşında

Ünlü şarkıcı Zeynep Dizdar’ın hakkında yaptığı açıklamalar sonrasında şarkıcı ve şarkı yazar Ümit Sayın, günün merak edilen ismi oldu. Ümit Sayın’a dair bilgiler arama motorlarında araştırılmaya başlandı. Peki, Ümit Sayın kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? İşte hayatı ve kariyeri…
Ümit Sayın kimdir, kaç yaşında, nereli? Ümit Sayın hayat hikayesi, şarkıları, eserleri

Vazgeç Gönül” adlı şarkısı ile uzun yıllar listelerde birinci sırada yer alan şarkıcı Zeynep Dizdar son yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Zeynep Dizdar ilk cinsel ilişkisini Ümit Sayın ile yaşadığını söyledi. Dizdar Sayın tarafından defalarca kez aldatıldığını da iddia etti. Zeynep Dizdar, Haberler Youtube kanalında yer alan Haber Bahane programında Gökay Kalaycıoğlu’nun konuğu oldu.

“ÖPÜŞEREK ÇOCUK OLDUĞUNA İNANIYORDUM”
Ümit Sayın ile ilişkisine dair 2 yıl düzenli olarak aldatıldığını söyleyen Dizdar, Sunucunun “İlk cinselliğini yaşadığın insan?” sorusu üzerine “Gözümü açtığım insan başka ne diyeyim. Haberim bile yoktu ben öpüşerek çocuk olduğunu zannediyordum kaç yaşıma kadar” dedi. Dizdar’ın bu sözleri üzerine Ümit Sayın’ın kim olduğu merak edilmeye başlandı.

ÜMİT SAYIN KİMDİR?
Ümit Sayın, 26 Nisan 1970’de İzmi’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini İzmir’de tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi İktisat Bölümünde eğitimine devam etti. Sezen Aksu’nun vokalistliği sonrası müzik kariyerine adım atan sanatçı İstanbul’a yerleşti. Daha sonraları bir süre Timur Selçuk’tan klasik gitar eğitimi aldı. MFÖ müzik grubu üyesi Fuat Güner’in stüdyosunda 2 yıl çalıştı, stüdyo vokalleri ve reklam müzikleri yanı sıra 1991 yılından itibaren ilk bestelerini yapmaya başladı.

Ümit Sayın kimdir, kaç yaşında, nereli? Ümit Sayın hayat hikayesi, şarkıları, eserleri 

Şarkıcı Deniz Arcak’ın ismini duyurduğu “Zehir Ettin” ve “Vurur” adlı parçalarının söz ve müziklerini yazdı. 1993 yılında Ajda Pekkan’a vokalistlik yapmaya başladı. Ümit Sayın, 8 Eylül 1990 tarihinde Sezen Aksu’nun İzmir’de verdiği bir konserde sahne alarak Sezen Aksu ile beraber şarkı söylemesi sonrası sesinden etkilenen Sezen Aksu, onu vokalisti yaptı.

1992 yılında Harun Kolçak’a, 1993 yılında Ajda Pekkan’a, 1994-1995 yılları arasında Tarkan’a ve günümüze dek birçok sanatçıya vokalistlik yaptı. MFÖ grubu üyesi Özkan Uğur’un teşvikiyle 1991 yılından itibaren beste ve söz yazmaya başlayan Sayın; Aşkın Nur Yengi, Harun Kolçak, Deniz Arcak, Emel Müftüoğlu, Erdal Çelik, Seden Gürel, Leman Sam, Hakan Peker, Burak Kut, İzel, Yeşim Salkım, Pınar Aylin, Suavi, Bendeniz, Tarkan, Asya, Zeynep Dizdar gibi şarkıcılara şarkılarını verdi. Ozan Çolakoğlu ile müzikal birlikteliği sayesinde kariyerine başarılı şekilde devam etti.

ümit sayın kimdir ve kaç yaşında

Ümit Sayın kimdir, kaç yaşında, nereli? Ümit Sayın hayat hikayesi, şarkıları, eserleri

1998 yılında babasını kaybettikten sonra 1999 yılında ikinci albümü “Ben Tabi Ki” müzik marketlerdeki yerini aldı. 2000 yılında İstanbul Plak ile olan anlaşmasını bitiren sanatçı, bu dönem bestelerinin hakları için Sony Müzik ile anlaştı. 2004 yılına kadar müziğe ara verdikten sonra dönüş yaparak “Mai” albümünü yayınladı. Ümit Sayın, 2019 yılında Eda Modaoğlu ile evlendi. 11 Kasım 2021 tarihinde kızı Dua dünyaya geldi.

Ümit Sayın kimdir, kaç yaşında, nereli? Ümit Sayın hayat hikayesi, şarkıları, eserleri

ÜMİT SAYIN ALBÜMLERİ
Hicran – 1996
Ben Tabii ki – 1999
Mai – 2004
Kendiliğinden – 2020

Ümit Sayın kimdir, kaç yaşında, nereli? Ümit Sayın hayat hikayesi, şarkıları, eserleri

ÜMİT SAYIN ŞARKILARI
Adaletin Buysa Dünya
Aşkımdan Vazgeçme
Aşkımsın Ölene Kadar
Ben İyiyim
Ben Seni Unutamam
Ben Tabii Ki
Beni Çağırma
Bu Şehir Yok Mu
Bu Sevginin Eseri
Çal Beni (Ft. Emel Müftüoğlu)
Caneylom
Dayanamam
Dudağım Yangın Orman
Dursun Herşey
Eframis
Gitme
Gitme (Ft.Tarkan)
Gönül Sarayım
Gönül Yareler İçinde
Gönül Yareler İçinde (FT. Bendeniz)
Gül Beyaz Gül
Gülendam (Ft.Erdal Çelik)
Güller Ağlamaz
Gurbet
Güzel Aşkım
Hasret Türküsü (Ft.Suavi)
Hayat Dediğin
Hayat Dediğin (Ft.Levent Yüksel)
Hicran
Kalbimin Sokağı (Ft.Işın Karaca)
Karanlığın İçinde Kaybolup Duran
Kırılgan
Mavi Geceler
Olmaz
Olta
Onbeş Kasım
Sebebi Sensin
Sen Aşkımdan Vazgeçme (Ft.Leman Sam)
Sen Ve Ben
Senden Bir Haber Yok
Son Bakış
Son Ver
Takılma
Tutun Ellerimden (ft. İzel)
Ya Sen Gidipte (Ft.Pınar Aylin)
Yağmur
Yalanmış

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti