Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yasal mücadelemiz devam edecek”

Bu haberin fotoğrafı yok

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, ilçeye kurulacak baz istasyonunun meskun mahallede kurulmaması noktasında Belediye Meclis kararı olmasına rağmen kararın önüne geçildiğini söyleyerek, “Yasal mücadelemiz devam edecek” dedi

 

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin bir süredir vatandaşların yoğun tepki gösterdiği ilçede kurulma çalışmaları devam eden Elektronik Haberleşme İstasyonu hakkında yaptığı açıklamada konunun Belediye Meclisi toplantısında görüşüldüğü söyledi.
İlçede Tepecik Mahallesine Turkcell İletişim tarafından yapılacak olan “Elektronik Haberleşme İstasyonu” için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı’ndan gerekli izinlerin alındığını belirten Başkan Şahin, “Mülkiyet sahibi ile Turkcell İletişim şirketi arasında kira sözleşmesi yapılmış. İlçemizde Kurulumu devam eden baz istasyonu Özel iletişim firmasına ait olup, bu firma ile mülk sahibi gerekli protokolü kira sözleşmesini yapıp gerekli izinler Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığından çıkartılmıştır. İscehisar Belediyemizin Ağustos ayı Meclis toplantısında gündemin 22. maddesinde bu konu görüşüldü. Bu meskun mahalde tesis edilecek baz istasyonunun meskun mahal içinde bulunduğundan, Belediyemiz Meclis üyelerinin tamamının Ağustos ayı meclis toplantısında ‘Red’ oyu kullanmasına rağmen ilçemize ‘Elektronik Haberleşme İstasyonu’ yapılmasının önüne geçilememiştir.” dedi.
Başkan Şahin, vatandaşlar için ellerinden geleni yapmaya gayret ettiklerini belirterek, yasal yollardan mücadelelerinin devam ettiğini sözlerine ekledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti