Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yurtlarda otel konforu sunuluyor

Afyonkarahisar’daki yurtlarda bulunan konfor çoğu büyükşehirde olmayan imkanlara çevrildi.

Afyonkarahisar'daki yurtlarda bulunan konfor

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı yurt müdürlüklerinde barınacak öğrenciler adeta 5 yıldızlı otel konforuna sahip olacak. 3 ve 4 kişilik odaların içerisinde yer alan ücretsiz internet, banyo, tuvalet, bazalı yataklar, dolaplar sonrasında da ders çalışmalarına imkanı sağlayacak çalışma masaları gibi bir çok imkan odanın içinde yer alıyor. Ayrıca yemekleri için diyetisyen bulunan yurtlarda yemekler her gün kalori hesabı ile gözden geçiyor. Yurt müdürlerinin beğenisine sunulan yemekler beğenildiği taktirde öğrencilere sunuluyor.

Yurtlarda barınan öğrencilere özel olarak ücretsiz özel ders imkanı da sunuluyor. Spor turnuvaları, sosyal ve kültürel faaliyetlerinin yanında sosyal sorumluluk projeleri ile öğrencilerin hayatlarına etki edecek projeler yapılıyor.

Yurtlarda görevli güvenlik görevlilerine ise İl Emniyet Müdürlüğü’nde Genel Kolluk-Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyonu (KAAN) eğitimi verildi.

Öğrencilerin yurtlarda kaldıkları sürece hiç bir problemle uğraşmadan ders çalışmaları ve barınma gibi imkanları kullanması bekleniyor

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti