Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altın’a yapılan rağbet boşa değil; Ünlü ekonomist zirve yapacağı tarihi açıkladı

Altın piyasasındaki hareketliliğe dair uzmanlardan açıklamalar geliyor. Yatırımcıların merakla beklediği detaylara değinildi. Altın fiyatlarındaki yükselişlerden bahseden ekonomist, tarih vererek bir bir açıkladı.

Altın piyasasındaki hareketliliğe dair

Son günlerde yaşanan altın fiyatlarındaki dalgalanmalara dair güncel gelişmeler yaşanıyor. Ünlü ekonomistlerin gündeminde yer alan altın, son günlerde dalgalanmaların hedefi haline geldi. Altın yatırımcılarını tedirgin eden bu durum karşısında ise detaylar paylaşıldı. Uzman isim tarih vererek, altın fiyatlarına rekor tahminlerini duyurdu.

“ YENİ YIL İTİBARİYLE ALTIN ŞAHLANACAK”
Ünlü ekonomist Barış Soydan, altın fiyatlarının ne zaman yükseleceğini de duyurdu. Dolar endeksinin ve ABD devlet tahvillerinin önümüzdeki yıl itibariyle düşüşe geçeceği iddia ediliyor. Bu durumda ons altın fiyatlarının 2 bin 100 dolara kadar yükseleceğini işaret etti. Ons altın fiyatlarına bağlı olan gram altın fiyatlarında da hareketliliklerin yaşanacağını söyledi.

YURT İÇİ VE YURT DIŞI FAİZ ARTIŞLARI ALTINI ETKİLEDİ
Türkiye’de yükselen enflasyondan korunmak adına, güvenilir liman olarak adlandırılan altına yatırım tüm hızla devam ediyor. Yatırımcıların merakla beklediği açıklamalar ise uzmanlardan duyuruldu. Ünlü ekonomist Barış Soydan, yaptığı açıklama ile birlikte altın piyasasına dair detayları verdi. Altın fiyatının yükseleceği tarihi duyurdu. Ünlü ekonomistin açıklamalarına göre, dolar endeksi ve ABD devlet tahvillerinde yer alan faizlerin yükselmesinin ardından ons altın baskılandı.

“ MERKEZ BANKALARI ALTIN DEPOLUYOR”
Dolar endeksinin yükselmesiyle birlikte oluşan durumu değerlendiren Soydan, açıklamalarına devam etti. Amerika Birleşik Devletleri (ABD) tahvillerinde yer alan faizin, son zamanların en yüksek seviyelerine ilerlediğini işaret etti. Zirveye yükselmesinin ardından ons altın fiyatlarının daha da düşmesi gerektiğini belirtti. Fakat, düşmeyen ons altın fiyatlarının nedenini, Merkez Bankaları olarak işaret etti. Çok ciddi bir alım yapıldığını söyleyerek, Çin Merkez Bankası’na ışık tutarak, rezervlerini çeşitlendirmek istediklerini belirtti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti