Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Buğra Gülsoy Kaç Kere Evlendi?

İnternette en çok araştırılanlar arasında yer alan Buğra Gülsoy kimdir? Sorusundan sonra ünlü isim hakkında merak edilenler giderek artmaktadır. Peki, Buğra Gülsoy kaç kere evlendi?

İnternette en çok araştırılanlar

Kısa film yönetmeni ve yazarı olan ünlü isim Buğra Gülsoy kaç kere evlendi? Buğra Gülsoy kimdir? Sorusunun yanıtı haberimizde….

BUĞRA GÜLSOY KAÇ KERE EVLENDİ?

1982 yılında Ankara’da doğan Buğra Gülsoy ilk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamlamıştır. Üniversite eğitimini Doğu Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Bölümünde tamamlayarak mezun olmuştur. Gülsoy oyunculuğa ilk adımı 13 yaşında atmıştır. Ragıp Buluç’un yanında staj yaptıktan sonra ise Kıbrıs’ta iken Kıbrıs Devlet Tiyatrosu’nda birçok rol almıştır. Gülsoy kısa film yönetmenliği ve oyunculuğu gibi önemli görevlerde yer almıştır. Kıbrıs’ta film derneğinin kurucuları arasında Buğra Gülsoy yer almaktadır. Ayrıca oyuncu ve yönetmen olan Gülsoy, Uluslararası Kıbrıs Kısa Film Festivali’nin proje tasarımcısı ve direktörü görevini yapmakta olurken Birleşmiş Milletler Kalkınma Projesi altında düzenlenen yarışmada filmcilik alanında dersler almıştır. Gülsoy, 2008 yılında ’’Kanal D’’ ekranlarına ‘’ Hepimiz Birimiz İçin’’ adlı dizi ile gelmiştir. Ünlü televizyon oyuncusu Buğra Gülsoy, kendisi gibi film oyuncusu olan Burcu Kara ile 2011 yılında dünya evine girmiştir.  Fakat çift 2 ağustos 2012 yılında evliliklerine son vermişlerdir. İkinci evliliğini 2018 yılında Nilüfer gürbüz ile yapan Gülsoy, 2023 yılında anlaşmalı olarak boşanma kararı almışlardır. Gülsoy ve Gürbüz çiftinin bu evliliklerin 2019 yılında Cem adında oğulları dünyaya gelmiştir.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti