Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çöl: Kantara girmeyen tırlar ilçemizden geçemeyecek

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, aşırı yüklü olduğu için kantara girmeden ilçeden geçmek isteyen tırlara geçit vermeyeceklerini vurguladı. Çöl, kantarın başka bir yere taşınması için Ulaştırma ve Altyapı Bakan Müşaviri Sayın Fethi Turgut ile fikir birliğine vardıklarını belirtti

 

Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Yeni Sanayi Sitesinde başlayan asfaltlama ve Tapduk Emre Mahallesi’nde sürdürülen kilitli parke taşı çalışmalarını incelediği sırada, Antalya-Sandıklı karayolu güzergâhında fazla yük nedeniyle karayolları kantarına girmeden geçmeye çalışan tırları durdurarak ilçeden geçişlerine engel oldu.
Aşırı yükle Antalya-Sandıklı karayolu üzerinden geçmeye çalışan tırları bizzat durduran Mustafa Çöl, emniyet yetkililerine haber vererek konunun takipçisi olacaklarını açıkladı. Çöl, “Sandıklı ilçemizin alt yapı çalışmaları için milyonlarca lira yatırım yaptık. Maalesef Yunus Emre Mahallemizde ki yolu karayolları kantarına girmemek için kullanan tırlar alt yapıya ciddi zarar vermektedir. Buna asla izin vermeyeceğiz. Konu ile ilgili Ankara’da temaslara bulunduk. Kantarın başka bir yere taşınması konusunda, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Müşaviri Sayın Fethi Turgut ile fikir birliğine vardık. İnşallah en kısa zamanda bu problemi çözeceğiz.” dedi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti