Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İktidar, kötü bir sınav verdi

MHP İl Başkanı Raşit
İktidar, kötü bir sınav verdi

MHP İl Başkanı Raşit Demirel tarafından dün partide düzenlediği basın toplantısında; İl Başkan Yardımcıları Üzeyir Barışkan, Sedat Yeşilyurt da hazır bulundular
“AKP ÜLKEYİ KÖTÜ YÖNETİYOR”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Raşit Demirel, 2015 yılını değerlendirdi. 2015 yılının Türkiye açısından kayıp bir yıl olduğunu söyleyen Demirel, 2016 yılının Türk-İslam Alemine hayırlar getirmesini diledi. AK Parti iktidarının ülkeyi kötü yönettiğini ifade eden Demirel; “Ülkeyi kötü yönetiyorlar. Ülke bunların elinde sürekli kan kaybediyor. 7 Haziran’da milletin iradesini beğenmeyen AKP, milletimize 1 Kasım seçimini dayatmıştır. Milletimizin iradesini de yalan ve dolanlarıyla kıskaca almıştır. Ülkede herkesin kesinlikle ve yürekten inandığı 17-25 Aralık Rüşvet ve Yolsuzlukla ilgili süreçte, AKP çok kötü sınav vermiştir. Uluslararası arenada ülkemizi küçük düşürdükleri gibi, milletimizin Türk Devletine olan güvenini de büyük ölçüde zedelemiştir” dedi.
SEÇİM SONUCU
YANLIŞ YORUMLANDI
“AKP hükümeti başlı başına bir kaostur.” diyen Raşit Demirel, ortada, üzeri örtülemeyecek rüşvet ve yolsuzluk dosyaları bulunduğunu ileri sürdü. AK Parti yönetiminin ne yaparsa yapsın içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulamayacağını kaydeden Demirel; “AKP 1 Kasım seçiminde ortaya çıkan sonuçları yanlış yorumladı. Sandıktan çıkan sonuçlar milletimizin yönetimine ilişkindir. Yargıyla bir ilgisi yoktur. Türk Milleti size gidin yargıya müdahale edin, yolsuzluk yapıp, rüşvet alıp ardından bunları soruşturan polisleri, savcıları ve hakimleri görevden alarak yolsuzluğu ve rüşveti allayıp pullayın diye oy vermedi” diye konuştu.
TERÖRİSTLER MUHATAP ALINIYOR
Son genel seçimlerin haklarında yolsuzluk ve rüşvete bulaştıkları iddiası bulunan AK Partili bakanlar ile dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ı aklama yeri olmadığını belirten Demirel; “Suçlular ancak yargı önüne çıkarılırsa aklanabilir ya da suçları varsa cezalandırılabilir. Sandık, rüşvet yiyenlerin, yolsuzluk yapanların aklanma yeri değildir. AKP yürüttüğü politikalarla Türk Devletini, içeride ve dışarıda mahcup etmiştir. Sıkışınca birlik beraberlik lafları havada uçuyor ama söz konusu PKK, söz konusu İmralı canisi olunca sesleri çıkmıyor. Bu teröristler AKP tarafından her alanda muhatap alınıyor. AKP işine geldiği her noktada birlik beraberlik üzerinden konuşuyor. Son dönemde de 17-25 Aralık’ın üzerini örtmek için bu söyleme sığındılar. Polisin, rüşvet alan ve yolsuzluk yapanları yakalamasının milli birlik ve beraberliğimize nasıl bir zararı vardır, anlamıyorum” şeklinde konuştu.
HUKUK ELLERİNDE
 OYUNCAK OLDU
AK Partinin iktidara geldiği günden itibaren yargıya müdahale ettiğini söyleyen Demirel şöyle konuştu: “Kendi kurdukları HSYK’yı, 17-25 Aralık’tan sonra beğenmeyerek yine kendileri değiştirdiler. Hukuk AKP’nin elinde adeta oyuncak oldu. Kişiye, partiye özel bir adalet sistemi oluşuyor. Hukuksuzluk adeta AKP markası haline gelmiş durumda. Adalet herkese lazımdır, bu müdahalelerin önü alınmalıdır. Süslü sözlerle sadece yandaşlarınızı kandırırsınız. Türk Milleti’nin gözünü boyayamazsınız. Olanları herkes yakından takip etti. Kasetleri ve ses kayıtlarını herkes gördü. Soruyorum; ortada bir rüşvet alış verişi var mıdır yok mudur? Paralar arabalarla taşınmış mıdır, taşınmamış mıdır? Bakan çocuklarının evinden para sayma makineleri, yüklü miktarda dolar ve eurolar çıkmış mıdır, çıkmamış mıdır? Bu paralar oraya polis tarafından konulduğu söylendikten sonra ilgili Bakan çocukları hapisten çıkınca bu paralar faizi ile birlikte onlara iade edilmiş midir, edilmemiş midir? Recep Tayyip Erdoğan, oğluna fısıldayarak paraları sıfırlama talimatı vermiş midir, vermemiş midir?” (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti