Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İmamoğlu: Kendine Başka Parti Bulacak

İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal’ın DEM Parti açıklamasına karşı “Şu partilileri belediyeye almam şu partililer hariç şunlarla görüşürüm diye ya kendine başka bir iş bulacak ya da kendine başka parti bulacak” yanıtını verdi

İBB Belediye Başkanı Ekrem

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal’ın “Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi’nin kapıları, DEM Parti hariç bütün siyasi partilere açık olacak” şeklindeki sözlerine yönelik açıklamada bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Ekrem İmamoğlu, “Öyle hani ben belediye başkanı olursan şu partilileri belediyeye almam şu partililer hariç şunlarla görüşürüm diye ya kendine başka bir iş bulacak ya da kendine başka parti bulacak onu söyleyeyim.” dedi.
CHP GENEL MERKEZİ AÇIKLAMA YAPTI
CHP Genel Merkezinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Belediyelerimizin kapıları dün olduğu gibi bugün de herkese sonuna kadar açık olacak, tek bir yurttaşımız dahi kimlikleri nedeniyle haklarından ve kamu hizmetlerinden yoksun bırakılmayacaktır. Tüm halkımızı 31 Mart 2024’te Türkiye İttifakı’nda buluşmaya davet ediyoruz.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti