Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yaşar ve Koçoğlu’ndan 100’üncü yıl etkinliği

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile TÜTAV Genel Başkanı Şükrü Koçoğlu’nun ev sahipliğindeki Cumhuriyet’in 100’üncü yılı
kutlama etkinliği Ankara’da gerçekleştirilecek

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi

Yasar ve Kocoglu’ndan 100’uncu yil etkinligi Fethi Yasar

Ankara’nın Yenimahalle Belediyesi ile Tart Tanıtma Vakfı tarafından düzenlenen Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı kutlamaları kapsamındaki Kültür, Sanat ve Müzik Şöleni 23 Ekim 2023 Pazartesi günü Ankara’da gerçekleştirilecek.
Ankara Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde saat 19.007daki kokteyl ile başlayacak olan programın ev sahipliğini Ankara Yenimahalle’nin Afyonkarahisarlı Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile Türk Tanıtma Vakfı’nın Afyonkarahisarlı Başkanı Mehmet Şükrü Koçoğlu yapacaklar.
Afyonkarahisarlı hemşehrimiz Mehmet Şükrü Koçoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı sürdürdüğü Türk Tanıtma Vakfı tarafından “TÜTAV Türk Tanıtma Vakfı” isimli bir derginin yayınına da başlandı.
TÜTAV’ın eski Genel Başkanı Kemal Baytaş’a ithaf olunan derginin ilk sayısında TÜAV’ın çalışmaları ile Kemal Baytaş’ın anılarına yer verildi. Derginin içerisiğinde kültür ve sanat adına bir çok önemli yazı yer alıyor. Derginin içeriğine ve TÜTAV’ın çalışmalarına www.tutav.org.tr adresinden ulaşılabilir.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti