Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrenciler kandil programı düzenlendi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Öğrenciler kandil programı düzenlendi

Dinar Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi kapalı spor salonunda geçekleştirilen programda konuşan Dinar Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Çetin Sarı, Peygamber Efendimiz’in doğum günü münasebetiyle özel bir program hazırladıklarını söyledi.

“Yüce Allah’ın ilahi mesajlarını insanlığa iletmek üzere gönderdiği, peygamberler zincirinin son halkası olan Peygamber Efendimizin doğumu, tarihin akışını değiştiren kutlu bir olaydır” diyen Sarı, insanlık alemine bir kurtuluş müjdesi olarak gönderilen Peygamber Efendimiz’in doğum günü olan Mevlit Kandili’nin, İslam aleminin en önemli günlerinden olduğunu kaydetti.

Sarı, “Bu mübarek geceler, onu ve hayatını anlamak için erişilmez fırsatlardır. Onun sünnetlerini yaşamak mutluluğun, huzurun, birlik, beraberliğin ve kardeşliğin yoludur. Müslümanlar olarak sevgili Peygamberimizi ve onun mesajını her yönüyle doğru tanımalı, insanlığa doğru tanıtmalıyız” diye konuştu.

Daha sonra öğrenciler tarafından, Kur’an-ı Kerim tilaveti, Peygamber Efendimizin hayatını anlatan video, ilahiler ve Veda Hutbesi’nin okunmasıyla program sona erdi. (AA)

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti