Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Selçuklu İlkokulu etkinliklerine ara vermiyor

Öğrenciler için gerçekleştirdiği birçok

Öğrenciler için gerçekleştirdiği birçok proje ve ilkler ile adından sıkça söz ettiren Selçuklu İlkokulu, pandemi döneminde de Etwinning projeleriyle çalışmaya devam ediyor

 

Selçuklu İlkokulu pandemi döneminde de yerli ve yabancı ortaklarıyla etwinning etkinliklerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Sincan Tuna Üçer ilkokulu okul öncesi eğitim öğretmeni Halime Özdemir ve Niğde Asım ve Zeynep Ecemiş İlkokulu Sınıf Öğretmeni Taner Atamanın kuruculuğunu yaptığı, Afyonkarahisar Selçuklu İlkokulu Sınıf Öğretmeni Volkan Doğan, Cumhuriyet İlkokulu O.Ö.E. Öğretmeni Nurseda Çevik, Kastamonu Tosya İlkokulu Sınıf Öğretmeni Güllü Doğan, Antalya Manavgat Anaokulu O.Ö.E.Ö. Ayfer Yavuz, Fatih Anaokulu Rehber Öğretmeni Gülseren Arslan, Antalya Mustafa Ayşe Altun İlkokulu O.Ö.E. Öğretmeni Müjgan Ömeroğlu, Ankara Nedret Arif İlkokulu O.Ö.E. Öğretmeni Olcay Keçeci, Manisa Mustafa Sabiha Göldelioğlu Anaokulu O.Ö.E. Öğretmeni Sinem Bayar ve Romanya Gradinitacu Program Prelungit, “Elena Farago” O.Ö.E. Öğretmeni Eliza Postelnicu ile Türkiye’den toplam 10 ve Romanya’dan 1 öğretmenle ve 150 öğrencinin aktif katılımı ile gerçekleştirilmekte olan Bana Bir Masal Anlat / Tell Me a Story eTwinning Projesi yürütülüyor.
“MASALLARIMIZI ÇOCUKLARIMIZA KAZANDIRALIM”
Projeyle ilgili olarak bilgi veren Selçuklu İlkokulu Müdürü Eralp Ekrem Geçe; “Bu proje ile Türk anlatı geleneğinin bir parçası olan masallarımızı çocuklarımıza kazandırmak, kültürel miras bağlamında bir farkındalık oluşturmak ve kültürümüzü başka ülkelere tanıtmak hedefleniyor. Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü’nün Anadolu Masalları Projesinde derlenen Anadolu Masallarını çocuklara anlatmak, Türk masal kahramanlarımızı tanıtmak, öğrencilerimizin masalları dinledikten sonra yaratıcılıklarının gelişmesine olanak sağlamak, değerlerimizi masallarla kazandırmak kısacası Anadolu’nun kültürel mirasına katkıda bulunmak ve salgın hastalık sürecinde uzaktan eğitim ve canlı derslerle masal anlatı geleneğini canlandırmak isteniyor. Proje kapsamında masallar anlatıldıktan sonra yapılan çalışmalarla çocukların gelişimsel alanları desteklenmektedir. Proje sürecince Taş Boyama, Tuz Seramiği, Kukla Yapımından yoğurt mayalamaya birçok etkinliğe yer verilirken, etkinler planlanan eş zamanlı interaktif etkinliklerle zenginleştiriliyor.” dedi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti