Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan

Dem-Düm

Malumunuz Türkiye’de bir sürü parti var. Sayısını bilmek zor. Bunların bir kısmı da mecliste. Grubu olanlar var, olmayanlar var.
Konu etmek istediğim sözde vekilleri aynı kalan ama adları sıkça değişen partiler. HDP’nin devamı DEM, bir yıl sonra onunda devamı DÜM olur. Destekçileri de çok var tabi.
Adamlar bölünmez bütünlüğümüzü istemiyor, teröre destek veriyorlar. Bakıyorlar partileri kapatılacak, hemen yeni bir parti kur ve ayrımcılığa devam et. Açıkçası böyle bir rezilliği reddediyorum.
Bunlar hepimizin meclisinde vergilerimizle, Maaş ve hazine yardımı alıyorlar, her türlü imkandan faydalanıyorlar. Ama devletin temeline dinamit koymaktan da hiç geri durmuyorlar.
Peki ne olmalı?
1) Zaten hoş olmayan Parti değiştirmek zorlaştırılmalı. Mesela teröre destek veren bir partinin sözde vekili başka bir partiye geçmek şöyle dursun vekilliği de düşürülmelidir. Eğer bu yapılmazsa da süresi doluncaya kadar bağımsız kalmalıdır.
2) Bunların maaşları ve hazine yardımları kesilip, şehit ailelerine verilmelidir.
3) Kürsü dokunulmazlıkları başta olmak üzere, hızlıca yargılanmalı ve dokunulmazlıkları kaldırılmalıdır.
4) Partisi teröre destekten kapanan sözde milletvekilinin de vekilliği düşürülmeli ve bir daha seçilmesi yasaklanmalıdır.
5) Bu konuları yürütecek olan Anayasa Mahkemesi başta diğer yargı kurumlarının yapısı, üye sayısı, yargılama usul ve şartları yeniden düzenlenmelidir.
6) Vatan hainliğinin cezası çok ağır olmalıdır.
7) Siyasi parti kurmak ta bu kadar basit olmamalı, şartları gözden geçirilmelidir.
Yaradan bu Aziz Milleti Vatan hainlerinden korusun.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti