Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Halil Kocaşaban

Veda

Her veda, her zaman bir sonraki merhabayı daha da yakınlaştırır.
Dün başlangıcı getirdi, yarınlar neyi getirir bilinmez. Kalemin asıl sahibi Cenab-ı Allah kader defterine bize neyi yazar bilinmez ama şimdi biraz mola, biraz ara…
Dünden bugüne vaktini ayırıp köşemizi okuyan değerli büyüklerim kıymetli dost ve sevgili kardeşlerim siyasi olarak yol haritamız her birinizin malumudur.
Fikir görüşlerini düstur edindiğimiz Rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş’in ifadeleriyle
“Nemelazım, ben şuradan çıkayım, şu fakülteyi bitireyim, şurada bir iş kurayım, veyahut şurada bir memur olayım, şu dairenin başına geçeyim, paramı alayım, keyfime bakayım; başka düşünecek şeyim yok” denmemelidir… Böyle olmaz!
Bu milletin evlatları kendi milleti için ülkü sahibi olacaktır…
Bütün hayatları kendi milletinin kalkınması, kendi milletinin ileri gitmesi yönüne çevirecek, yaşayışını buna göre ayarlayacaktır…
Daima ülküsünün peşinde koşacaktır…
Ülküsüz insan çamurdan farksızdır…
İnsanları insan yapan; idealleri, fikirleri, ülküsü ve heyecanları, asil duyguları, asil inançlarıdır…
2020 yılından bugüne Sadır’dan (Yürek’den) gelenleri satırlara taşımaya, aktarmaya gayret ettik. Dilimiz döndüğünce mürekkebimiz yettiğince söz ise söyledik hakikat ise andık. Gün geldi sözlerimize alınanlar oldu. Yeri geldi ihtiyaçlara cevap derde derman oldu. Yeri geldi en şiddetli tartışmalara cevap olduk. Gün geldi şehrin ihtiyaç hakikatleri için destek olduk. Malumunuz olduğu üzere 31 Mart yerel seçimlerinde MHP Belediye Meclis Üyeliği için çıkmış olduğumuz bu yolda siyasi etik ve ahlak gereği gazetemizdeki satırlarıma müsaadeniz biraz ara veriyorum.
En baki muhabbet ve saygılarımla…

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti