Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Ali İhsan Küçükkurt

Yeğenim Sezer Küçükkurt

1989 yılından bu yana Antalya’da ikamet ediyorum. Sezer’in en küçük amcasıyım. Fırsat buldukça, bilhassa Ramazan ve Kurban bayramlarında, Kandil günlerinde telefonla beni arar, hal ve hatırımı sorar.
Kısa bir süre önce telefonla aradı. “Amca, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve İl Başkanı, 31 Mart Belediye Başkanlığı seçimlerinde benim Afyonkarahisar Belediye Başkanlığına aday olmamı teklif ettiler. Kısa süre içerisinde cevabımı bekliyorlar. Ailemizin büyüğü olarak senin rıza, görüş ve düşüncene ihtiyacım var.” dedi.
Bugüne kadar ailemizde aktif siyasete giren kimse olmadığını, yapılan teklifin onurlu ve çok önemli olduğunu belirttim. Kararını başta eşi ve üniversitede tahsillerine devam eden kızı ve oğlu olmak üzere, siyasi deneyimi olan, görüşlerine güvendiğim, kendisinin de sevip saydığı çok yakın arkadaşım K.A. ile istişare ederek, kendi hür iradesiyle vermesini tavsiye ettim.
Babam İshak Küçükkurt 1976 yılı Haziran ayında vefat etti. Yeğenim Sezer de altı ay sonra Aralık ayında merhum Şükrü abimin üçüncü çocuğu olarak dünyaya geldi. Sezaryenle doğduğu için doğumu sırasında annesi için kan ihtiyacı oldu ve amcası olarak rahmetli yengeme kan verdim.
Sezer çocukluğundan itibaren, okul dışı zamanlarını rahmetli abilerim İbrahim ve Şükrü Küçükkurt’un günlük yayınladıkları Kocatepe Gazetesi’nde geçirdi. Duayen gazeteciler merhum İbrahim ve Şükrü Küçükkurt’tan gazeteciliği sindire sindire öğrendi.
Babasının ve amcasının vefatlarından sonra da Kocatepe’yi, sahibi ve başyazarı olarak Afyonkarahisar’ın gururu olarak bugünlere getirdi. Her zaman doğru haberler ve tarafsızlık prensibinden şaşmayarak, milli ve manevi değerleri önde tutan kıymetli yazarlarla kadrosunu genişletti. Yayın ve basımda teknolojik yenilikleri yakından takip ederek ve uygulayarak, gazetesini ulusal gazeteler seviyesine getirmeyi başardı.
Aileden aldığı terbiye, dürüstlük ve güvenilirlikle, Afyonkarahisar’da ve basın camiasında çok sevilen, sayılan gazeteci olarak, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığını üç dönemdir gururla sürdürüyor.
Benim için sürpriz olan Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı adaylığı, Sezer için, ailesi ve Afyonkarahisar için hayırlı olsun.
Ben Antalya’da ikamet ettiğim için 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde vatandaşlık oyumu Antalya’da kullanacağım. Fakat kalbim Sezer’le.
Sezer’in Belediye Başkanlığına seçilmesi halinde, çok başarılı olacağına ve Afyonkarahisar’a çok büyük hizmetler yapacağına yürekten inanıyorum…

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER