Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan

Güçlü Mü Haklı, Haklı Mı Güçlü?

İyilik, güçlü bir hazinedir. Herkes iyi olmak zorundadır. İyi ve yararlı insan, cemiyetin güzel değerlerine beklemeden değer katandır. Bunun için herkes, iyiliklerini güçlüler yani mal, mülk, makam sahipleri için değil, haklılar ve mazlumlar için kullanmalıdır. Huzurlu yaşamanın yolu budur!..
Devletler de böyledir. Dünyanın başına bela olanları var, sürekli ezilen, horlanan, can veren, kan verenler var. Güçlü zayıfı yok ediyor. “Güç bende, yetki bende, haklı olmama gerek yok.” diyenler ortalığı kasıp kavuruyor.
Günümüzde yozlaşan ve kirlenen dünyada dinler, devletler ve milletlerarası mücadelede siyonistler kendi dinlerinden olmayanları soykırımla tamamen yok etmek için çocuklar ve kadınlar başta olmak üzere sivilleri yok ediyor. Menfaat paylaşımı sayesinde de bir sürü dalkavukları ve destekçileri var. Hepsi suç ortağı.
Tabidir ki dünyanın gündemi olan İsrail ve Filistinden bahsediyorum. Suçlular olsa dahi bunlar çocuklar değildir. Böyle yapmakla İsrail’in amacı belli. Filistin’i yok etmek ve bölgede tam söz sahibi olmak.
Yine İslam ülkelerinin durumunun içler acısı olduğunu belirtelim. Devletler mücadelesine ve fen bilimlerine yönünü çeviremeyen, paramparça, hatta birbirleri ile husumetli bir islam dünyasını idare edenlerin hatalarını çocukları çekmektedir.
Muhakkak ki Kudüs müslümanların kırmızı çizgisidir. Elbet biz üzerimize düşeni yapmalıyız. Ancak İsrail 40-50 senede nereden nereye gelmiştir, iyi bakmak lazım.
Değerli dostum; İsrail gibi üretebiliyor musun, onların yatırımlarını yapabiliyor musun? Tohumu İsrail’den almıyorum diyebiliyor musun? İslam ülkeleri kendi dinlerini Yahudilerin bildiği kadar biliyorlar mı? Madem cevaplar hayır, o zaman yaptığın slogandan ve kefen giyerek yürümenden ibarettir. Ha bu arada bu kefenli tosuncuklar Uygur Türklerine yapılan zulüm karşısında hiç kılını kıpırdatmıyorlar, bu da biliniyor. Üstelik onlar soydaşlarımız.
Hep dediğimiz gibi; Eğitim, eğitim, üretim, üretim.
Sonuç olarak, ne yazık ki bu acımasız dünyada haklılar güçlü değil, güçlüler haklı!

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti