Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan

Haçlı Zihniyeti, İsrail, Kudüs, Filistin

Ortadoğu yine kaynıyor. İsrail Filistin’de katliam yapıyor. Çocukları, kadınları, yaşlıları bombalıyor. Ancak Hamas’ın saldırıyı başlatma sebebi ve amacı tartışma konusu!
Filistin’in tarihten bu yana özellikle Türk Milleti ve devletlerine karşı sürekli yanlışları olduğu bilinmektedir. İsrail’i zaten anlatmaya gerek yok. Haklı denecek bir durumu hiç yoktur.
Haclıların tarih boyunca Müslümanlara ve özellikle de Türklere nasıl bir husumet içinde olduklarını da hepimiz biliyoruz. Zayıf buldukları anı gözleyip her fırsatı değerlendirmeye çalışırlar.
Türklerin içinde veya müdahil olmadığı Müslümanlarla Hıristiyanlar arasında çıkan savaşların hiçbirisi kazanılamamıştır. Halifelik dönemleri istisnadır.
Türklerin tartışılmaz üstün özelliklerinin başında cihangirliği gelmektedir. Bir Alman profesörün Türkler hakkındaki “Biz Türkleri sevmiyoruz. Neden sevelim ki; Türkler olmasaydı İslamiyet Mekke ve Medine’ye sıkışıp kalmış olacaktı.” Şeklindeki tespiti dikkate değerdir ve her şeyi anlatmaktadır.
Bu sebeple biz Türklere büyük görev düşmektedir. İslamiyet’in bayraktarlığını yapmış ve Peygamberimizin övgüsüne mahzar olmuş Aziz Türk Milletinin düşmanın çok olması da doğaldır.
Kudüs meselesi de İslamiyet’le diğer dinlerin meselesidir. Bir manada Türklerle onun düşmanlarının meselesidir. Zaten diğer Müslüman ülkelerin direnci de yoktur. Mescidi Aksa bizim kutsalımızdır.
Müslümanların kölelerinin hayatı, 19. asır Avrupa’sındaki bir fabrika işçisinden daha iyiydi.
Ortadoğu’da Yahudiler Müslümanları kurtarıcı gibi karşılamışlardı. Her şeyden önce hürriyetleri daha fazlaydı.
Hristiyan cemaatinin, Bizanslı idarecilerin yerini alması için Selçukluları davet ettikleri yazılır.
Değerli okuyucum; Tarihte böyle şimdi malum. Peki şimdi ne yapmalıyız. Millet olarak her yönden güçlü olmalıyız. Ekonomik ve askeri başta olmak üzere, eğitim, sanayi, tarımda çok güçlü olmalıyız. Patent üretmeliyiz. Sanayide ve tarımda rekor üretim yapmalıyız. Yatırım yapmalıyız. Çılgınca tüketmekten vazgeçmeliyiz. Eğitimimiz milli olmalı. Ne yaptığını bilen, vatansever, milli, çalışkan, devletçi ilim adamları ve idareciler yetiştirmeliyiz. Adaleti, huzuru, refahı, sağlamalıyız. Türklüğümüzü ve Milliyetçiliğimizi çok sağlam yüceltmeliyiz.
Yoksa sokaklarda kendi kendimize bağırırken atı alan Üsküdar’ı geçiyor.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti