Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kısa Kısa

İgm’de Başkan Kim Olacak?

Yerel seçimler yaklaşırken gündemin en merak edilen konusu da adayların kimler olacağı… Her kafadan bir ses, her kulisten farklı bir fısıltı haberinin yayıldığı şu günlerde en önemli ses vatandaşın sandığa yansıyan iradesi olacak şüphesiz.
Belediye Başkanlığı makamından tutun da Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeliğine hatta mahalle muhtarlarına kadar pek çok ismin aday olarak zikredildiği bu günlerde gözler her ne kadar özellikle iktidar partisinde Belediye Başkanı Adayı’nın kim olacağına çevrilmiş olsa da, bir o kadar merak uyandıran konulardan birisi de Afyonkarahisar İl Genel Meclisi üyelerinin kim olacağı… Geçtiğimiz dönem de İGM Üyeliği hatta İGM Başkanlığı için ismi anılan, 22 yıldır AK Parti’nin çeşitli kademelerinde hizmet verdikten sonra şu an AK Parti’nin Merkez İlçe Başkanı olarak görev yapan Mali Müşavir Ziya Coşkun Karadeniz’in bu dönem tabandan tavana tüm partililerin desteği ile İGM Üyeliği ve ardından İGM Başkanı olacağı öngörülüyor.
Parti kademelerinde İGM üyeliği ve yönetimi için Başkan Karadeniz’in ismi üzerinde mutabakata varıldığı belirtiliyor. Ziya Coşkun Karadeniz ile ilgili olarak “Bu görev halkın sevdiği, partinin her kademesinde görev yapmış bir görev adamının hakkıdır” yorumları yapılıyor. Haydi hayırlısı…

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti