Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan

İkili Oynamak

Çok itici bir deyim değil mi dostlar. Sözlük anlamı; Karşı Olan Yanlardan Hem Birini, Hem Öbürünü Destekler Görünmek. Ama ne yazık ki günümüz insanının çok başardığı bir şey.
Bu şu oluyor; Sizin yanınızda başka, başkasının yanında başka. Sizin yanınızda sizden, başkasının yanında sizin karşınızda. Arkasından konuştuğu ile yüz yüze gelince karşısında iki büklüm. İki yüzlülerin yaptığı en iyi şey de iki büklümlük. Bu yüzden kamburları çıktı. Beş dakikacık bari dürüst olabilseler.
Düşmanımın düşmanı dostum anlayışı. Ortalıkta böyle kendisine büyük adam süsü vermiş bir sürü var. Her türlü fırıldaklık bunlarda. Ayakkabı dükkanı gibi, her numara var.
Bakıyorsunuz gündüz arkasından atıp tuttuğu adamla akşam lüks restoranda beraber proğram yapıyor. Saatlerce süren yemekte sözde sohbet, muhabbete doyamıyorlar. Sonra da sarılıp ayrılıyorlar. Ertesi gün yine atıp tutmalara kaldığı yerden devam.
Bu günlerde seçim kampanyalarında bunları daha çok görmek mümkündür. Hızlı gideceğini düşündüğü arabaya binivermek, olmadı seçimden sonra inivermek, sonra da başka bir arabaya binivermek gibi her devrin adamlarını sıkça görebilirsiniz. Bu pişkin şarlatanlara iyi bakın. Menfaat nerede onlar oradadır. Gündüz birisiyle, gece ötekisiyle. Bence adaylar böyle ilkesiz vizyonsuzlara karşı dikkatli olmalılar.
Bir de bu arada piyasa yapmaya çalışanlar var. Ucuz kahramancıklar. Fırsatı ganimete çevirmek onların işi. Kendi gemisi kurtulsun da ne olursa olsun anlayışı. Oyun onların, yol onların, pazar onların. Çünkü onlar için her şey mübah.
Allah bunlardan herkesi korusun.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti