Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Lokman Özkul

Merhametten Maraz Doğar

“Merhametten maraz doğar” bir atasözüdür. Son yaşanan bazı örnekler maalesef bu atasözünün haklılık payı olduğunu ortaya koydu. Atasözünün anlamıyla başlayalım sonra örneklere geçeriz: Aşırı merhamet ve iyilik göstermenin, bazen istenmeyen sonuçlar doğurabileceğini, zarara uğratıp sorunlara yol açabileceğini ifade ediyor. Yardım ve merhametin bir sınırı olması gerektiğini, aksi takdirde kişinin zarar görebileceğini belirten bir öğüttür.
İzmir Gaziemir’de, soğukta yolda kaldığını düşündüğü maskeli birini merhametinden dolayı taksisine alarak iyilik yapan merhum Oğuz kardeşimizi, arkadan ateş ederek öldüren ve taksiden ayrılırken ‘bazı insanlara güvenmeyeceksin’ diyen sefil yaratık örneği de bu atasözünü hatırlattı. Bu cani, Oğuz kardeşimizi katlettiği gibi iyiliği de katletti. Aslında iyiliği öldürdü, iyilik can çekişiyordu son darbelerden birini de vahşi hayvan bile diyemeyeceğim bu yaratık indirdi. Günümüzde maalesef bu tarz örnekler arttı. İyilik yaptıkları kişilerden kötülük görmek sanki bir furya oldu. Vefa duygusu bazı insanlarda yerini nankörlüğe bıraktı. Yapılan iyilik çabuk unutuluyor, ee yapmışsa yapmış ne yapalım yahu diyerek nankörlüklerine yeni nankörlük ekliyor kimi insanlar. Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardan geldiğimiz nokta burası maalesef. Bizim insanımız ekseriyet itibariyle iyiliksever ve hamiyetperverdir. Zor zamanlarda ki dayanışmamız bunun göstergesidir. 6 Şubat depremi sonrası yardımlaşma ve dayanışmamız takdire şayandır. Bu vesile ile depremde kaybettiğimiz canlarımızı rahmetle anıyorum, tedavisi devam eden var ise onlara da acil şifalar diliyorum. Rabbim milletimize bu acıları yaşattırmasın..
İnsanlara öğüt veren kendi halinde kimseye muhtaç olmadan elinin emeği ile yaşamını idame ettiren Diyarbakırlı Ramazan kardeşimizi de katletti iyilik katilleri. Bu naif insan kime ne yapmış olabilirdi ki. İyilik düşmanlarına bir şey yapması gerekmiyor, bu caniler iyiliği toplumdan tamamen silmek için her türlü pisliği yaparlar. Çocukları, gençleri uyuşturucu ağına düşürürler, insanların iyi niyetini kullanırlar, hayvanlara dahi işkence yaparlar hasılı kötü ne varsa onu yaparlar.
Kitlesel kötülük anlamında da siyonistler liderliği kimseye bırakmazlar. Ülke görünümlü terör örgütü Siyonist İsrail, 1947 de Nazi zulmünden Filistin topraklarına sığındılar. Hitler ve Naziler bize zulmetti ne olur bize yardım edin diyerek, bu kardeşlerimizden yardım istediler, onlar da insanlığın gereği yardım etti. Misafir olarak yardıma muhtaç olarak girdikleri topraklarda istilacı oldular, Filistinli kardeşlerimizi evlerinden barklarından ettiler, birer birer çöktüler ondan sonra da kendilerini sözde ülke ilan ettiler. O zamandan bu yana bu kardeşlerimize zulümleri giderek artıyor. En son Gazze’ye tonlarca bomba yağdırdılar hala da devam ediyorlar, 3 günlük 7 günlük bebekleri katlediyorlar, anne karnında cenin olarak bulunan bebekleri bile katlettiler. Savaşlarda bile kullanılması yasak olan fosfor bombası tazı bombaları kullanıyorlar. Allah’ın lanetlediği bizim de lanetle andığımız bu yaratıklar Miraç Gecesi bile bombalamaya, çocukları sivilleri öldürmeye devam etti. Tekrarla; Allah’ın ve meleklerin laneti, biz insanların, vicdanı olan insanlığın laneti, belası, intikamı, kahrı bu zalimlerin üzerine olsun. Rabbim en kısa zamanda defterlerini dürsün. Bunlara öyle bir muamele etsin ki bütün zalimlere ders olsun ibret olsun. Sonlarının yakın olduğunu görebiliyorum onlar da biliyorlar giderayak ne yaparsak kardır düşüncesiyle hareket ediyor hiçbir kuralı olmayan bu ahlaksız siyonistler. Organ kaçakçılığı, çocuk kaçakçılığı, pedofili ve daha neler neler bunlarda. Dünyada ne kadar kötülük varsa hepsi bunlardadır. Hiçbir zulüm ilelebet sürmez, Allah zulmünüzü misliyle size ödetecek bundan eminiz yalnız müslüman ülke diye geçinen ellerini dahi kıpırdatmayan hatta zımnen bu zulme destek olan o ülke liderleri sizin haliniz Allah katında nice olacak. Dünyada mamur bir hayat sürebilirsiniz lakin bu işin bir de ahireti var. Orada hiçbir zulüm, zulme rıza göstermek mümkün olmayacak. Hesap çetin olacak. O zaman bizde başta ülke görünümlü siyonist terör örgütü ve bütün insanlık düşmanı zalimler için diyelim.
ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM..

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER