Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Lokman Özkul

Yıkılasın İsrail Enkazını Göreyim

Terör devleti pardon dünyanın gördüğü en azılı terör örgütü İsrail, Gazze ve Refah’ta aralıksız zulümlerine devam ediyor. Gazze’den güvenli diye yönlendirdikleri Refah şehrinde de masumların başına tonlarca bomba yağdırdı lanetli kavim. Güvenli bölge çadır kente dahi tonlarca bombayla saldırı düzenleyerek, çoluk çocuk yaşlı demeden yanarak ölmelerine neden oldu dünyanın en adi insanları. Bu terör örgütü laftan, kınamadan, diplomatik yollardan anlamaz. Bunlar ancak güçten anlar. Filistin BM üyesi de olduğu için bu teşkilatın üyeleri, Kolombiya Devlet Başkanı’nın da çağrısı üzerine, barış gücü oluşturarak buradaki terör örgütünün zulümlerine son vermelidir, başka yolu yok zaten. Yoksa burada insan bırakmayacaklar amaçları da bu zaten.
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, “Dünya, bir hastanın, bir manyağın, bir psikopatın, Netanyahu denilen kanla beslenen vampirin barbarlığını izliyor, hem de canlı yayında izliyor.” Diyerek psikopat manyak, barbar, vampir Netanyahu adlı mahluka dikkat çekti. Netanyahu senin de sonun Ariel Şaron gibi olacak, gebermek isteyeceksin geberemeyeceksin, zillet içinde yaşayacaksın ondan sonrası da avanelerinle birlikte ila cehenneme zümera. Yattığın yer sonsuza kadar cehennem olsun, Allah’ın azabı üzerinden ve avanelerinden, işbirlikçilerinden eksik olmasın. O katlettiğiniz bebekler çocuklar cennet kuşu oldu, sonsuza kadar cennette yaşayacaklar. Büyükler ise şehit olarak cennette peygamberlerden sonra en değerli makama ulaştılar, sen ve avanelerin sonsuza kadar cehennem odunu olacaksınız, azap üzerinizden hiç eksik olmayacak, cehennemin en alt tabakası Gayya’da yer alacaksınız, ne olur şu azap biraz hafiflesin diyeceksiniz bilakis azap daha da artacak. Masumlara yaptığınız yanınıza kar mı kalacak. İlahi adalet var, Allah sadece size mühlet verdi o mühlet de dolmak üzere. Şunu asla unutmayın, zalimin hasmı Allah’tır mazlumun da dostu Allah’tır, bu yaptıklarınız fitil fitil burnunuzdan gelecek. Ğarkad ağaçları bile seni ve avanelerini kurtaramayacak az kaldı lanetlenmiş yaratıklar topluluğu..
Sırtlanlara bile rahmet okutan vampir Netenyahu ve avanesi, anladığınız dilden yazayım biraz da.
Senin ve avanenin, işbirlikçilerinin Allah cümlesinin belanı versin..
Siz kimsiniz lan, sizin ne mal olduğunuzu bütün cümle alem biliyor, kan içici insan kasapları soysuz yaratıklar.
Meziyetsiz, karaktersiz, dinsiz, imansız müşrikler. Allah’la bir insanı peygamber dahi olsa güreş tutturacak kadar ileri gütme küstahlığında bulunan aşağılık pespaye lanetli varlıklar.
Sen ne şizofrensin, psikopatsın, ruhsuz hastalıklı bir bel hüm adalsin (vahşi hayvanlardan daha aşağılık varlık).
Lanet, çirkef varlıklar, siz ne arlanmaz utanmaz, Allah’tan korkmaz kuldan utanmaz insanlık dışı varlıklarsınız.
Siz kimsiniz lan kendinizi ne zannediyorsunuz, şunun şurasında 1947 den beri küçük bir devletçik oldunuz, o zamana kadar her yerden sürüldünüz itildiniz kovuldunuz, size merhamet edenlere nankörlüğün en büyüğünü yaptınız sefil aşağılık mahluklar. Süreniz de dolmak üzere. 100 yıl bile sürmeyecek iktidarınızın cezasını sonsuza kadar acı içerisinde inleye inleye böğüre böğüre çekeceksiniz.
Kendinizi dünyanın eşkiyası mı zannediyorsunuz. Her eşkiyanın ibretlik sonu vardır. Deden Firavun ve Nemrut gibi olacak senin de sonun.
Sizin ne mal olduğunuzu bütün dünya biliyor, bilmeyenler de bilecek, kendini bir halt zanneden aptallar topluluğu. Dünyayı uyanışa getirdiniz. Korktuğunuz İslam bütün dünyaya gönüllere girerek yayılacak ve dünyaya adaleti getirecek, zalimlere de sonlarını ibretlik şekilde getirecek.
Daha hakkınızda yazılacak çok şey var gerisini okurların anlayışına bırakıyorum.
Başlıktaki beyti tamamlayarak yazıma son veriyorum.
YIKILASIN İSRAİL ENKAZINI GÖREYİM
SANA ÜLKE DİYENİN YÜZÜNE TÜKÜREYİM…

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER