Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Misafir Kalem

Namus Şeref

Yaklaşmakta olan 2024 yerel seçimler öncesi yine tüm algı ve oyunlar milliyetçiler üzerine oynanmaya başladı. Çünkü milliyetçi hareket partisi öyle bir aday çıkardı ki kimsenin söyleyebileceği hiçbir şeyi yok durum böyle olunca fısıltı gazetesi harekete geçti ve MHP’nin aday çekeceğine dair söylemler çok sık duyulmaya başlandı.
Bu konu MHP’nin tüm basına açık toplantılarında gazeteciler tarafından hem MHP yöneticilerine hem de adayın kendisine direk olarak soruldu ve her iki kesim tarafından net bir şekilde cevaplandı; ancak konuya dair en net cevabı milletvekili Mehmet Taytak verdi. “ADAY SEZER KÜÇÜKKURT NAMUSUMUZDUR ŞEREFİMİZDİR” kırk yılı aşkın süredir Ankara siyasetinin içerisinde olan kendisine iletilen her türlü sorunu büyük bir titizlikle çözen ve afyon halkının dürüstlüğüyle tanıdığı, sadece vekil değil devlet adamlığı düsturunda olan bir siyasetçinin tüm MHP camiası adına namus ve şeref sözü vermesi konuyu tartışmaya kapatmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi adayı Sezer Küçükkurt projeleriyle ve ekibiyle birlikte Afyonumuzu egenin ve iç Anadolu’nun gerçek manada parlayan yıldızı yapmak için canla başla çalışmaktadır.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin cumhur ittifakının bir paydaşı olması üzerinden hareketle hala aklında soru işareti olan, yerel yönetimde mevcut iktidardan şikayet eden ve değişim gerektiğine inanan vatandaşlarımızın 2019 seçimlerinde değişim adına oy verdikleri adayın şu anda hangi partinin üyesi olduğuna bakmaları kendilerini kimin kandırdığını görmeleri için faydalı olacaktır.
Öyle bir aday düşünün ki memnun olmadığınız ve değiştirmek istediğiniz bir siyasi otorite için tüm kesimlerin ortak adayı olarak seçimlere giriyor ve sağ sol demeden herkes tarafından destekleniyor; ancak ilahi adalet midir bilinmez seçimi kazanmak nasip olmuyor sonra bir bakıyorsunuz tüm kalbinizle inandığınız ve desteklediğiniz adayınız şikayet ettiğiniz partinin bir üyesi olmuş gerek genelde gerekse yerel seçimlerde o partiden aday olmak için mücadele ediyor. Tamda bu noktada kendisini destekleyen vatandaşlarımıza sormak gerekir; 2019 seçimlerinde asıl oyunu çeviren kimdir. şikayet ettiğiniz yönetim için çalışan kimdir.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti